ÉnMárka Tréning- kineziológusoknak

ÉnMárka Tréning

2014. április 28-29

Ön-és szolgáltatásmarketingről ezúttal kifejezetten kineziológusoknak:
egyszerűen és gyakorlatban tapaszalt és bizonyítottan működő módszerekkel

Saját tapasztalatból és a nálam végzett tanácsadók tapasztalatából tudom, hogy a szakma eszközeinek elsajátítása, személyes megélésű gyakorlása és a megfelelő vizsgák letétele még nem elegendő ahhoz, hogy a kliensek/ügyfelek megérkezzenek. Ezért a praxis megkezdésében, a klienskör/ügyfélkör kiépítéséhez, illetve ezek növeléséhez szükséges információkban, teendőkben (vállalkozásépítés, adózás, ön-és szolgáltatásmarketing)   témákban szükséges legfontosabb tudnivalók terén segítséget, mentori támogatást adok az ÉnMárka Tréning során.  Ezúttal kifejezetten kineziológusok számára specializálva tartom a júniusi tréninget. A két napos tréning különlegessége, hogy az offline marketing lehetőségek mellett az online  lehetőségeket is számba vesszük. Akinek még nincs holnapja felépítünk egyet, akinek már van tovább csiszoljuk azt a tréningen tanultak alapján.

Tűnj ki az átlagból, mutasd meg különlegességedet!

A cél, hogy a tréning végére úgy menj ki az ajtón, hogy kulcsra kész marketinged legyen!


Mikor ajánlott Neked a tréningen való részvétel?

1. Ha már letetted a megfelelő vizsgákat és szakmailag elégséges képzettséged van a minőségi munka megkezdéséhez, de még  alig vannak klienseid/ ügyfeleid
2. Ha még nincsen holnapod és szeretnél egy olyat, ami:
  • vonzza az embereket
  • arra ösztönzi őket, hogy eljöjjenek hozzád
  • s ezt meg is tegyék!

Ha már van holnapod, de:

  • nem találják meg a neten keresők
  • átlagos információk vannak rajta és elvész a többi között
  • nem érzed a magadénak
  • nem tudod magad építeni, frissíteni
3. Szeretnéd megtalálni és tudatosítani, hogy miben vagy jó és miben lehetsz különleges
4. Kíváncsi vagy arra, hogyan építhető fel az a tudatos marketing, mely az általad nyújtott szakmai minőségre épül
5. Tudni szeretnéd, hogy miért pont hozzád jönnek majd az emberek

Érdemes jönnöd, ha az alábbi tünetek már jelentkeznek nálad:

1. nincsenek vagy alig vannak klienseid/ügyfeleid
2. időszakosan s nem kiegyenlítetten keresnek fel
3. ingadozik a bevételed
4. kevés az önbizalmad ahhoz, hogy kifejezd miben vagy különleges
5. alul árazod a szolgáltatásod és nem kéred el a munkád értékét
…és amiért még érdemes:
  • Szakmatársaiddal lehetsz együtt, s olyanokkal beszélheted meg a problémáid,akik megértenek
  • Szakmai féltékenységből és rivalizáció helyett partneri kapcsolatokat köthetsz
  • Segítséget és támogatást kapsz egy már több éve praktizáló, szakmailag és marketingben egyaránt jártas és sikeres kineziológustól.

Mit kaptak, azok, akik már elvégezték a tréninget?

“Elsősorban hitet adott önmagamban és abban, hogy amit csinálok az jó és hasznos, minden engem kereső számára. Feljött minták oldódtak bennem, és ennek a hatását már a 2 napos tréning alatt is éreztem, teljesen fizikai „valóságban” is. Számítástechnikai ismereteim bővítése, internet kezelésem stabilitása, megfogalmazásom szabatossága mind szóba került és javításra került. Hatalmasat fejlődtem ebben is. Megtanultam a 2 nap alatt, hogy: Értéken kezelem magam. Köszönöm Nikol!”  Ugray Éva, Budapest

“Azért jöttem erre a tréningre, hogy végre elkezdjem csinálni, amire eddig csak készülgettem, segítséget sokat kaptam, oldás, ismeretek stb. és elkezdett kialakulni a honlap képe, és feléledt valami belső hajtó erő, mert azóta mindennap kicsit alakítok a honlapomon. Ezeken túl volt számomra egy fontos momentum, az amikor Nikol összegezte az oldási meneteket, és amikor elkezdtük csinálni, meglepődve tapasztaltam, hogy összeállt bennem a TEK oldások lényege.

“Elindultam, mert elakadtam. Most fejben már összeraktam magam, és mihelyt kész a honlapom (már általam is elfogadva), megyek az ÉLETBE. Sokat segített az önszabotázs oldás, de ezt csak így utólag látom. Másként gondolkodom azóta. Már nem erősítem a határaimat. “Végtelenebb lettem” 🙂 “

“Azzal a céllal, hogy még mindig nem indultam el, pedig már nagyon ideje lenne. Felismerésem volt bőven, leginkább a fogalmazással és önfelvállalással kapcsolatban. Ezeket mindig is tudtam, hogy gondjaim vannak vele,de nem zavart. Viszont most, hogy ezekre nagyon nem lenne szükségem, eléggé útban vannak, tehát ezeket kell oldanom. Legtöbbet nekem az jelentette, hogy vannak emberek körülöttem,, akik megértik, hogy mi is zajlik bennem, ebből kifolyólag együtt tudnak érezni velem és könnyebben tudnak tanácsot adni. Sokszor nehéz a környezetemnek elmagyarázni, hogy mi van bennem és miből mi következik és lehet, hogy még akkor sem értik, félreértelmezik…. megértést és elfogadást kaptam és ez önmagában is szuper dolog!!! A. Andrea, Pécs

Kiknek ajánlják az ÉnMárkát végzettek a tréninget?

“Mindenkinek jó szívvel ajánlom az ÉnMárka tréninget, aki  elakadt valami új elkezdésében, saját képzettsége és tudása értékesítésében.” Stáhl Gabriella, Budaörs

“Induló és már haladó TEK-eseknek, gyakorló tanácsadóknak ajánlom a tréninget. Bár azt gondolom, hogy más területen is, aki nem jól menedzseli magát. Komplex és egységes. Nagyon sokat és sok témában ad.” Ugray Éva, Budapest

“Annak aki indulni akar, de nem tudja hogyan és annak is aki már az úton van, de nem elég összeszedett vagy nincsen letisztázva benne, hogy mit és hogyan lenne neki a legjobb.” A. Andrea, Pécs

Ki tartja a tréninget?


Pozsgai Nikoletta – természetgyógyász kineziológus, életmód tanácsadó-és terapeuta, Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia oktató, személyiségfejlesztő tréner, 6 önfejlesztő könyv írója és 12 online tanfolyam szerzője, oktatási vezetője.
Ugray Éva, vendégelőadó: vállalkozás indítás, adózás, pénzügyek témakörben előadást tart és gyakorlati kérdésekben rendelkezésre áll a tréning alatt.
Bónuszok:

A tréning résztvevői olyan ajándékokat kapnak, mely hozzásegíti őket a megvalósításhoz és a sikeres alkalmazáshoz:

1. ÖnÉrték feltáró feladatlap a tréning előtt – Pozsgai Nikoletta ajándéka
2. Ugray Éva “Tiszta Lappal” c. vállalkozás, adózás, pénzügyek témájú  jegyzete
3. Gyakorlati támogatás a honlapod elkészítésében, tartalmának összeállításában és /vagy csiszolásában

További  információk az ÉnMárka Tréningről Kineziológusoknak c. rendezvényről:

Helyszín: Telki, bejárással és ottalvással is
Maximális létszám: 10 fő
Érkezés:  9:00
Tréningzárás: másnap  16 óra.
Szállás lehetőség: a teremben, felfújható ágyakon,  díja 1500Ft. Ágynemű van, de hozhatod a kedvenc kispárnádat. Az ottalvást javaslom, hogy legyen plusz esti időd!
Étkezés: tízórai-ebéd-uzsonna-vacsora, másnap reggeli-tízórai-ebéd – kapcsán: hozhatod magadnak, vásárolhatsz a környéken, rendelhetsz, de közösen is rendelhetünk (ez a két napra kb. 4500Ft plusz költséget jelent, amiben a kávé/tea is benne van).  Így csak ásványvizet kell hozz magaddal.
Tréning díja: 24 eFt/ kép nap; szállással és étkezéssel együtt 28 500Ft. Akik a TEK tanfolyamot nálam végezték kedvezményes áron jöhetnek 20 eFt/két nap áron, plusz az étkezés és szállás díja, ha szeretnék.
A tanfolyam során létrehozunk egy alap honlapot is / s ha van azt csiszoljuk tovább. Ehhez ha van saját notebook-od hozd magaddal! Ha nincs, feltétlenül szólj, hogy megoldhassuk. A net megoldott:)
További Plusz segítség:

Önszabotázs és siker-blokk oldás (speciális oldási menettel végzett oldás, melyet a résztvevők egymáson végeznek el):  hogy az énmárkád felépítése, megfogalmazása, netre kerülése mellett a visszatartó erőkkel is elbánjunk majd:)
Tehát ismét komplex, minden szinten ‘átdolgozó’ tréningre készülünk!

Mit tegyél a jelentkezéshez?

>>>Írj egy mailt az npozsgai kukac kineziologiakezeles.hu címre, s tájékoztatunk a részletekről, további tudnivalókról.

Várlak szeretettel a kineziológusoknak indított ÉnMárka Tréningen!

Pozsgai Nikoletta
kineziológus, TEK oktató, személyiségfejlesztő tréner, terapeuta

www.kineziologiakezeles.hu
www.noionmegvalositas.hu

S ha más segítő szakmában dolgozol, pszichológusként, pszichoterapeutaként, coachként vagy tanácsadóként, természetgyógyászként akkor a következő tréningre várlak, mely tágabb szakember gárdának szól majd! Amennyiben ez érdekel, jelezd felém.

About Pozsgai Nikoletta

Hivatásom az emberek segítése minden lehetséges módon és eszközzel. Mindehhez tanári, természetgyógyászati végzettségeim (életmód tanácsadás-és terápia, kineziológia), tréneri és tanácsadói tapasztalatom adja az alapot, derűs és optimista személyiségem a megtartó erőt, az empátia és szeretet a kommunikációs csatornát:)