Kineziológia kezelés, konzultáció

A kineziológia konzultáció nálam másfél órás alkalmakat ölelnek fel. Egy kezdeti, célirányos vezetett feltáró beszélgetés után izom-teszttel azonosítjuk be azt az eszközt/módszert, amelyikkel a leghatékonyabban tudunk dolgozni. A kineziológiai módszerek mellett tesztelem, hogy van-e olyan eszköz, amellyel még optimálisabb az állapotváltozás, javulás.

Elmondom, bemutatom és megválaszolom a kérdéseidet

Amennyiben nem jártál még kineziológusnál az első alkalommal összefoglalom , és ahol szükséges bemutatom számodra a módszer működését, az izomtesztelést és az alkalmazott korrekciós eljárásokat. Minden további kezelésen jellemző rám, hogy amit csinálok azt magyarázom is. Fontosnak tartom, hogy tudd min dolgozunk éppen, mit és miért csinálok. A szabad választásodra, együttműködésedre feltétlen szükség van ahhoz, hogy jól tudjunk együtt dolgozni és valóban előreléphess a számodra fontos ügyben.

A kezelés szakaszairól, az alkalmazott módszerekről találsz bővebb leírásokat az alábbi linkeken:

Milyen előnyökkel jár a kineziológiai kezelés?>>>
Milyen esetekben nyújthat segítséget a kineziológia?>>>

Test-Lélek-Szellem összerendezése: Rekonstrukciós Kineziológia esettanulmánnyal>>>
A kineziológia eszköztára – az izomteszten túl>>>
Mitől működik a kineziológiai izomteszt?>>>

A kezelés díja:

Egy kezelés/konzultáció 40 ezer forintba kerül (bruttó), mely tartalmazza:

1. A másfél órás alkalmat

2.  A kezelés végén kitesztelt otthon végzendő megerősítő gyakorlatok tesztelését és betanítását

3. A két kezelés közötti időszakban (általában 3 hét, de teszteléssel állapítjuk meg a legjobb időintervallumot két oldás között) kapcsolattartást, hetente egy konzultációs lehetőséget (e-mail, telefon, amelyik szükséges lehet számodra). Ezek célja az utókövetés,  és amennyiben szükséges további gyakorlatok ajánlása, kiegészítő tanácsok átadása is.

Első kezelés előtt ajánlani szoktam még egy Önfeltáró Feladatlapot, melynek célja, hogy felgyorsítsuk a kezelések menetét (segít összerendezni a jelenlegi élethelyzetet, beazonosítani azokat a csomópontokat, amelyeken valóban itt az ideje változtatni és időt spórol nekünk, hiszen miután kitöltöd, én elemzem és az első alkalommal már innen tudunk indulni.  Ennek van egy 2000Ft-os díja, amennyiben szeretné előtte megnézni szívesen átküldöm.

A kezelés díjának rendezésére előleg/ a teljes összeg utalása, vagy a helyszíni fizetés lehetséges.

A kezelés választható helyszínei (pontosítás jelentkezés után a választott időpontnak megfelelően):

1. Budapest, VII. Erzsébet körút – ez a helyszín jelenleg nem választható!

2.   Budakeszi, Erkel utca

3. ONLINE konzultáció formájában

Konkrét leírás a folyamatról, hogy mi történik egy kezelésen itt található>>>

ITT tudsz BEJELENTKEZNI A KONZULTÁCIÓRA AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL>>>

Várhatóan hány kezelésre hoz javulást, pozitív változást?

Javulást, pozitív változást már az első kezelés után is lehet tapasztalni. De egy-egy probléma megoldására általában 3-5 kezelésre van szükség – mélyebb trauma vagy fizikailag már megjelent tünet esetében. Ha eléggé tudatosított és a felszínen lévő problémán dolgozunk, akkor inkább 2-3 kezelést mondanék. Ez az általános tapasztalat, de ettől lehetnek egyéni eltérések minden irányban. Nagyon fontos szerepe van a két kezelés között végzett megerősítő gyakorlatoknak. Tehát, ha valaki komolyan veszi, akkor gyorsabb eredményeket tud elérni.

Egy másik módszerrel és megközelítéssel is dolgozom (ez a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia, korábbi nevén Rekonstrukciós kineziológia).  Ez alapján egy adott problémának a jelen életbeli, a generációs hátterét és az esetleges dimenziómintákbeli hátterét dolgozzuk fel egy-egy kezelés alatt. Ilyenkor először az egység-állapotokat keresem meg (tehát amikor minden rendben volt még) és ezekhez viszonyítva tárjuk fel a letöréseket/szakadásokat/traumákat mindhárom szinten (jelen élet, generáció, dimenzióminta=előző életek). Ez a megközelítés átfogó és a személyiségünk legfőbb mozgatórugóira ad választ. Ezzel dolgozva 3-4 kezelést szoktam ajánlani.
A rekonstrukciós kineziológiáról megjelent a Kineziológia szakmai lapban egy cikkem, esetleg nézzétek meg:
Test-Lélek-Szellem összerendezése>>>

Itt olvashatsz rólam és  a kineziológiáról a klienseim tollából:

Vélemények rólam és a kineziológiáról>>>

Ha bármilyen további kérdésed merülne fel, kérem írj bátran az npozsgai KUKAC kineziologiakezeles PONT hu   címre!

Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életvezetési tanácsadó
női önmegvalósítás specialista
www.noionmegvalositas.hu
www.kineziologiakezeles.hu

About the Author

Hivatásom az emberek segítése minden lehetséges módon és eszközzel. Mindehhez tanári, természetgyógyászati végzettségeim (életmód tanácsadás-és terápia, kineziológia), tréneri és tanácsadói tapasztalatom adja az alapot, derűs és optimista személyiségem a megtartó erőt, az empátia és szeretet a kommunikációs csatornát:)