Ki is vagyok?

Pozsgai Nikoletta kineziológus, önmegvalósítás specialista vagyok és legfőbb szakmai feladatomnak az emberi kiteljesedés segítését tartom. A kiteljesedésbe a személyes tehetségek felkutatása, az erősségekre való támaszkodás, a gyengeség felismerése és fejlesztése, a traumákon való felülemelkedés ugyanúgy hozzá tartozik, mint a nemi (nő, férfi) és életszerepekben (feleség/férj, anya/apa, szerető/társ) való kiteljesedés.

Amikor egy ember a helyére kerül, tudja miért él, mi teszi boldoggá és képes az életében tudatos és szabad választáson alapuló (nem pedig kényszerpályás!) döntéseket hozni, akkor felerősödik az életében az öröm, az életerő és szemében ott a ragyogás. Azért dolgozom, hogy minél többünknek ragyogjon a szeme, szeresse és élvezze az életét!

Szívemnek kedves területek:

 1. Az egyes életterületben való kiteljesedés (pl. valódi hivatás megtalálása, anyagi biztonság, otthon és család, párkapcsolat és szerelem, tudatos szülőség)KarrierTeremtés, Család és Karrier, ÉletStratégiák, VálságStratégiák)
 2. A kapcsolatainkban megélhető harmónia visszaállítása és megtartása
 3. A családból fakadó erő megélése
 4. Személyiség-és Lélek Integráció (Személyiség Integrációs Tréningek (családállítás+pszichodráma+kineziológia mesterhármasával>>>)
 5. Testileg-lelkileg ép és életrevaló gyermekek nevelése
 6. Testi és lelki allergiák megszüntetése
 7. Női kiteljesedés otthon és a külvilágban (www.noionmegvalositas.hu >>>)
 8. AranyAsszony tradíció (www.aranyasszony.com>>>)

Az alkalmazott módszereim közül a kineziológia az egyik leghatékonyabb és legcsodálatosabb! A kezelések szelídek és mégis mélyen az okok szintjén hatnak. A tudatalattiban rejlő előrehaladásunkat és szabad választásunkat gátló blokkokat keresem meg és oldom a kineziológia széleskörű korrekciós-eszközeivel, az oldás tartósságát elősegítendő megerősítő gyakorlatokat ajánlok és tanítok be, melyeket otthon egyedül is képes leszel a kitesztelt rendszerességgel elvégezni.

Legfontosabb ide vágó végzettségeim:

 • Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet Egészségügyi vizsga
 • ETI Természetgyógyászati vizsga
 • ETI Kineziológia szakvizsga
 • ETI Életmód tanácsadó-és terapeuta szakvizsga 
 • Európa Akadémia Professzionális Kineziológus-képzés
 • Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia (I./II./III. /IV. szintek, Haladó oktatói szint)

…más tanulmányaimról, képzettségeimről, jártasságaimról itt találsz bővebb információkat:
Önéletírás címszavakban>>>

Itt olvashatsz néhány véleményt rólam és a kineziológiáról a klienseim tollából:

Vélemények rólam és a kineziológiáról>>>

Munkám hatékonyságát több másik szakterület is segíti:

1. Életmód tanácsadás-és terápia , mely a természetgyógyászat koronázatlan királynője, hiszen benne összpontosul minden tudás és eszköztár, melyet ma Magyarországon hivatalosan elismert és támogatott módon végezhet egy terapeuta. Az életmódot átalakítani tudó valamennyi természetgyógyászati ágban (távol-keleti mozgásoktatás, egészséges táplálkozás, rendterápia, természetes masszázs alkalmazás és oktatás, gyógynövényismeret, hidroterápia, helyes légzéstechnikák stb. jártassággal rendelkezem.

Az életmód tanácsadás lényege, hogy abból kiindulva, hogy milyen élethelyzetben vagy most, feltérképezzük miért kerültél oda és hogyan milyen módon tudsz változtatni, fejlődni vagy gyógyulni. A célok megfogalmazása után ún. cselekvési tervet dolgozunk ki, mely az életmód és/vagy életvezetés váltás megvalósítását segíti, köti határidőkhöz, veszi át a támogató és kihívást jelentő tényezőket. A tanácsadást teljes terápiás program követi, mely során lépésről-lépésre végighaladunk a közösen kidolgozott terveden.

Bővebben az életmód-tanácsadás -és terápia módszereiről, rendeleti kívánalmairól>>>

2. Karrier-tanácsadás :

Melyet én leginkább arra szeretek használni és ajánlani, hogy segítségével megtaláld azt a valódi hivatást, melyben kiteljesítheted tehetségedet, kifejezheted önmagad és amelyet hosszú éveken keresztül képes leszel örömmel, lelkesedéssel és sikerrel végezni. Fiataloknak, akik pályaválasztás előtt állnak, rendszerint az önismeretüket és értékrendjük felismerését segítő feladatokat, beszélgetéseket alkalmazok, a hagyományos szakmai pszichometriai teszteket és módszereket pedig kiegészítem holisztikus eszközökkel is.

Bővebben a KarrierÉpítők oldalán>>>
***

***

További tájékozódási pontok, adatok, interjúk rólam-velem:

Szakmai önéletírás címszavakban>>>

Hitet vetek – önbizalmat aratok – képessé válok – képessé teszek>>>

Interjú: Kreatív Kineziológia címmel>>>

Gyógyuljunk Okosan! Nyugati orvoslás, természetgyógyászat, kineziológia>>>

Válságkezelés MA, interjú>>>

A Női Önmegvalósítás HősNője c. interjú>>>

A kineziológiáról és a TEK-ről készült TV-s riportműsort itt tudod megnézni>>>

***

Publikációk és Médiamegjelenések:Női ErőForrás Magazin

Kineziológia Magazin

About the Author

Hivatásom az emberek segítése minden lehetséges módon és eszközzel. Mindehhez tanári, természetgyógyászati végzettségeim (életmód tanácsadás-és terápia, kineziológia), tréneri és tanácsadói tapasztalatom adja az alapot, derűs és optimista személyiségem a megtartó erőt, az empátia és szeretet a kommunikációs csatornát:)