Mit kell tudni a kineziológia konzultációról- kezelésről?

Pozsgai Nikoletta kineziológus, TEK Advanced Tréner, életmód tanácsadó- és terapeuta, személyiségfejlesztő tréner, Mester Coach

A kineziológia módszerek és a kineziológia eszköztár hatalmas kincsestár, mely számos oldási lehetőséget kínál. A blokkok feltárását és oldását kineziológiai izomteszteléssel végezzük, ahogy magát az akció tervet is így állítom össze. Hiszen fontos, hogy – ami egyébként a kineziológia egyik legnagyobb előnye más alternatív módszerekkel szemben –  az oldás témákat, a blokkoldás menetét a kineziológiai kezelések között szükséges konszolidációs időt és a szükséges követő, megerősítő kineziológiai gyakorlatokat is izomteszteléssel állapítjuk meg. Így csak olyan kineziológiai eszközök kerülnek felhasználásra, amelyek az adott problémára, az adott egyén számára a legoptimálisabbak.

A kineziológia konzultációk (kineziológia kezelés és kineziológia tanácsadás) általában egy-másfél órás alkalmakat ölelnek fel. Ez esetenként eltérő lehet, például egy csecsemő vagy kisgyermek esetében kifejezetten indokolt a rövidebb kezelési idő, illetve nagyobb oldási témában (pl. generációs feltárást igénylő esetekben) hosszabb is lehet.

A kineziológiai kezelések, kineziológia tanácsadás során az általam ismert kineziológiai ágak közül izom-teszttel keresem meg azt, amelyikkel a leghatékonyabban tudunk dolgozni az egyén, a személyiség és a probléma hátterének megfelelően összeállítva.

Elmondom, bemutatom miképpen dolgozik a kineziológus és megválaszolom a kérdéseidet

Amennyiben nem jártál még kineziológusnál az első alkalommal összefoglalom , és ahol szükséges bemutatom számodra a módszer működését, az izomtesztelést és az alkalmazott korrekciós eljárásokat. Minden további kezelésen jellemző rám, hogy amit csinálok azt magyarázom is. Fontosnak tartom, hogy tudd min dolgozunk éppen, mit és miért csinálok. Hiszem, hogy a szabad választásodra és az egyenrangú kapcsolatunkra szükség van ahhoz, hogy jól tudjunk együtt dolgozni és valóban előreléphess a számodra fontos ügyben.

A kineziológia kezelés, konzultáció szakaszairól, az alkalmazott módszerekről találsz bővebb leírásokat az alábbi linkeken:

Milyen előnyökkel jár a kineziológiai kezelés?>>>
Milyen esetekben nyújthat segítséget a kineziológia?>>>

Test-Lélek-Szellem összerendezése: Rekonstrukciós Kineziológia esettanulmánnyal>>>
A kineziológia eszköztára – az izomteszten túl>>>
Mitől működik a kineziológiai izomteszt?>>>

A kineziológiai kezelés, konzultáció díja:

A kineziológiai kezelés, konzultáció 40 ezer forintba /90 perc

Ez az ár tartalmazza:

1. A konzultációs alkalmat (coaching módszerrel kezdünk, majd kineziológiai módszerekkel folytatjuk)

2. A konzultáció végén kitesztelt otthon végzendő megerősítő gyakorlatok tesztelését és betanítását

Első kezelés előtt ajánlani szoktam még egy Önfeltáró Feladatlapot, melynek célja, hogy felgyorsítsuk a kezelések menetét (segít összerendezni a jelenlegi élethelyzetet, beazonosítani azokat a csomópontokat, amelyeken valóban itt az ideje változtatni és időt spórol nekünk, hiszen miután kitöltöd, én elemzem és az első alkalommal már innen tudunk indulni. Ennek van egy 2000Ft-os díja, amennyiben szeretné előtte megnézni szívesen átküldöm.

A kezelés díjának rendezésére előleg/ a teljes összeg utalása, vagy a helyszíni fizetés lehetséges. 24 órán belül történő lemondás esetén az előre lefoglalt kezelés/konzultáció árának fele fizetendő.

Adatvédelmi Nyilatkozat>>>

Általános Szerződési Feltételek>>>

A kezelés választható helyszínei (pontosítás jelentkezés után a választott időpontnak megfelelően):

1. Budakeszi, Erkel utca

Továbbra is kérhető az online konzultáció (skype, messenger, zoom, telefon használatával)


Várhatóan hány kezelésre hoz javulást, pozitív változást?

Javulást, pozitív változást már az első kezelés után is lehet tapasztalni. De egy-egy probléma oldására általában 5-8 kezelésre van szükség – mélyebb trauma vagy fizikailag már megjelent tünet esetében. Ha eléggé tudatosított és a felszínen lévő problémán dolgozunk, akkor inkább 3-4 kezelést mondanék. Ez az általános tapasztalat, de ettől lehetnek egyéni eltérések minden irányban. Nagyon fontos szerepe van a két kineziológia kezelés-konzultáció között végzett megerősítő gyakorlatoknak. Tehát, ha valaki komolyan veszi, akkor gyorsabb eredményeket tud elérni.

Egy másik módszerrel és megközelítéssel is dolgozom (ez a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia, korábbi nevén Rekonstrukciós kineziológia). Ez alapján egy adott problémának a jelen életbeli, a generációs hátterét és az esetleges dimenzió-mintákbeli hátterét dolgozzuk fel egy-egy kezelés alatt. Ilyenkor először az egység-állapotokat keresem meg (tehát amikor minden rendben volt még) és ezekhez viszonyítva tárjuk fel a letöréseket/szakadásokat/traumákat mindhárom szinten (jelen élet, generáció, dimenzióminta=előző életek). Ez a megközelítés átfogó és a személyiségünk legfőbb mozgatórugóira ad választ. Ezzel dolgozva 5-6 kezelést szoktam ajánlani.
A rekonstrukciós kineziológiáról megjelent a Kineziológia szakmai lapban egy cikkem, esetleg nézd meg:
Test-Lélek-Szellem összerendezése>>>

További publikációkat találsz itt:

Szakmai múlt, publikációk>>>

Ha kezelésre szeretnél bejelentkezni írj a kapcsolat kukac pozsgainikoletta.com címemre! 

About Pozsgai Nikoletta

Hivatásom az emberek segítése minden lehetséges módon és eszközzel. Mindehhez tanári, természetgyógyászati végzettségeim (életmód tanácsadás-és terápia, kineziológia), tréneri és tanácsadói tapasztalatom adja az alapot, derűs és optimista személyiségem a megtartó erőt, az empátia és szeretet a kommunikációs csatornát:)