A kineziológia mint önfejlesztő módszer

A kineziológiát elsősorban úgy ismerik az emberek, mint egy remek módszert a testi-lelki problémák, diszharmóniák terápiás kezelésére. Ha van egy visszatérő párkapcsolati problémád, például a kapcsolataid nem válnak tartóssá, vagy a egy ponton mindig kilép a másik fél, a kapcsolatodban nem fogan gyermek, akkor tudod, hogy ennek hátterében tudatalatti okokat érdemes keresni és azokat megszüntetni, oldani. Ha migrénes fejfájásban, menstruációs szindrómában vagy allergiában szenvedsz, akkor is elég konkrétan meg tudod határozni, hogy mi az, amit nem szeretnél és miért fordulsz kineziológushoz.

Nagyon sokszor keresnek meg azonban úgy, hogy “nem tudom miért nem tudom működtetni a kapcsolataimat“, “nem találom a helyem az életemben“, “nem értem, hogy miért kerülök olyan helyzetekbe, amiket egyértelműen el akarnék kerülni” stb. Egyszerűen a nehézség még nem sűrűsödött körülhatárolható problémává, vagy igazán egy életterülethez sem köthető, az életed egészét meghatározó, azt megnehezítő “valamivel” állsz szemben. Ilyen esetekben is megoldás lehet a kineziológia, de még ennél is több rejlik a módszerben!

Kineziológia = összetett önfejlesztő rendszer

A kineziológia módszere olyan összetett önfejlesztő módszer, ami a megelőzésben és az életed alakításában, az önismeretben és az öngyógyításban is hatékony eszköz. Ellenben, ha csak akkor keresel fel egy kineziológust, amikor már óriásivá hatalmasodott a problémád, az olyan, mintha csak akkor mennél fogorvoshoz, ha már begyulladt a fogad és akkora fájdalmat okoz, hogy nincs más választásod, “meg akarsz szabadulni a fájdalomtól“. Ez esetben a fájó fog eltávolítható, – a kineziológia esetében még a kialakulását okozó blokk is oldható, mégsem használod ki a módszerben rejlő potenciálokat.

Önismeret – Öngyógyítás – Önfejlesztés

Tudatos és önvezető szemléletben valamilyenné szeretnénk válni, van jövőképünk és vannak céljaink. Szeretnénk önmagunkat kiteljesíteni és a hozott tehetségeinket kibontakoztatva a lehető legjobb minőségű életet élni.  A kineziológia, és ezen belül is a rekonstrukciós kineziológia (Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia II. és III. szintjeihez tartozik), az a módszer, amivel az életünket megérthetjük, az eddigi történések miértjeire válaszokat kaphatunk. A módszer kidolgozása ráadásul egy olyan pluszt tartalmaz, amit az eddig általam megismert más eszközök – beleértve más kineziológiai ágakat is – nem tudnak megadni.

Ez a plusz pedig a kezelések menetének és a rekonstrukciós kineziológiát megalkotók (dr. Varju Márta és Gál Attila) rendszerszemléletének,  életbölcsességének és terápiás tapasztalatának köszönhető.

A módszert alkalmazva arra a felismerésre jutottam, hogy  ha a személyiségben és az oldási folyamatban már az elején megerősítjük az egyént, stabil, az önértékelést és középpontot  megerősítő alapot adunk, sokkal hatékonyabbá és gyorsabbá válik a közös munka.

A terápiák többsége a traumákra fókuszáltat, “a problémám van és attól akarok megszabadulni” hozzáállást szolgálja ki. A rekonstrukciós kineziológia ezzel szemben, az ember alapállapotába, az egységbe, összerendezettségbe kíséri vissza a klienst.

Ezzel szemben a rekonstrukciós kineziológia a kezelések során mindig az egységélményből, az “amikor minden rendben volt” életérzésből indul ki, azt kutatja fel először, abban erősíti meg a klienst, hogy valami olyat keres, valami olyanhoz szeretne eljutni, ami neki egyszer már megvolt. Így az oldások szemlélete és fókusza megváltozik, azt vizsgáljuk, hogy milyen események okozták az egység állapot megbomlását.

A rekonstrukciós kineziológia a jelen életben, generációban és inkarnációban dolgozva először megkeresi az egységállapotokat, azokban megerősítve a klienst feltárja, hogy  milyen életesemények, reakcióminták és következmény sémák működtek az egyén életében. Az egységben lévő személyiségből az egyes traumáknál leszakadt és letapadt én-részeket és azok hátterét az oknyomozás során feltárja, a korrekciós készletével a kialakult blokkot oldja. Így segít megérteni a történéseket, és feloldani az azok kapcsán kialakult, legtöbbször  téves gondolkodási és szokásmintákat, az eredményképpen kialakult és később megjelent analógiás következményeket.

A rekonstrukciós kineziológiával dolgozva a kliens mindvégig magas energiaszinten tud maradni, a kezelés során sokkal inkább kontrollban érzi magát, magabiztosabban halad a kezelés elején megfogalmazott célja felé, két kezelés között kitartóan tudja végezni a megerősítő gyakorlatokat, nem veszíti el a bizalmát gyógyulása, újra harmóniába rendeződése felé.

Így dolgozva önmagunkért, az életünkben tünetként, következményként, “kezeletlen lyukas fogként” megjelenő életeseményeket, ismétlődő negatív megéléseket preventív módon, konstruktív és élet igenlő szemléletben, önfejlesztő munkát végzünk. A kiindulási pontunk mindvégig az, hogy “Én kerek, egész és egészséges ember vagyok“, csak “valamiért hajlamos vagyok meghatározott helyzetekben az ALAPÁLLAPOTOMBÓL kibillenni. A kibillenéseket idejében érzékelem és a harmóniába visszatérek.”

A kezelések során megtudott információk, a jellemző gondolkodási,- érzelmi és reakciós minták egyértelművé és főként tudatossá válnak a kliens számára. A pozitív mellékhatásként megjelenő önismereti tudás felgyorsítja az öngyógyítási folyamatot, hatékony és értékes önfejlesztő folyamattá válik.

Mindezeket a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia coaching módszereivel és az életmód-tanácsadásban, karrier-tanácsadásban szerzett tapasztalatom, személyiségfejlesztő témákban tartott tréningjeim tapasztalata egészíti ki a hatékonyság érdekében.

***

Honnan jössz és hová tartasz az életed térképén

Iránytű és Térkép az életedhez

Találj válaszokat az életed miértjeire, értsd meg a fő mozgatórugóidat és találj vissza az egységállapotodba!

Kineziológiai kezelések “Belső Iránytű az Egységállapothoz” önfejlesztési, egyéni terápiás kezelésekre épülő folyamatában:

Élethelyzet Rendező Csomag

Önfeltáró és élethelyzet feltáró felkészítő kérdések után 3  kineziológia kezelés és coaching folyamatban töltött személyes találkozás során egy adott élethelyzetben végzünk okfeltáró és blokk oldó munkát. A 3 kezelés során átlátod, hogy miért kerültél az adott helyzetbe, mi a célja mindennek, miért és hogyan segíti az életed előrehaladását, személyes fejlődésedet.

Az Élethelyzet Rendező Csomag ára: 45 000Ft, mely 3 kezelést tartalmaz, a kiegészítő előfeltárást segítő feltáró segédletekkel és azok elemzésével együtt. A csomagot egy összegben befizetve az önfeltáró segédletek ajándékok, azaz 40 000Ft-ot kell fizess érte. De természetesen lehetőség van kezelésenkénti fizetésre is, így 3×15 000Ft-ot kell majd hozz, várhatóan 2-3 hónapnyi idő alatt.

Iránytű az Életedhez 1.

Önfeltáró feladatlapok és kérdések + 6 kineziológia kezelés és coaching alkalom a testi-lelki-szellemi összerendezettségedért + követő gyakorlatok és kérdések a két kezelés között:

Előzetes előkészítő feltáró folyamat után (e-mailben), hat alkalommal személyesen dolgozunk a jelenben, generációban és inkarnációban, megtalálva mindegyik meghatározó lélekszakaszban az egység-állapotot, az abból való kibillenés legerőteljesebb okait feltárva és oldva az életed “kivilágosodik”, látni és érteni fogod miért alakult így az életed és tudni fogod, milyen irányban kell tovább haladnod. Az életed és sorsfeladatod összerendezését két kezelés közötti megerősítő gyakorlatok és kiegészítő további önfejlesztő kérdések, feladatok segítik.

A teljes kezeléssorozat és coaching folyamat ára:

6 x 12 000 forint, azaz 72 000 forint

egyben befizetve ajándékba adok egy plusz alkalmat a folyamat végén, melyen összefoglaljunk az önmagadról tanultakat, és együtt meghatározzuk a továbblépési pontokat, teendőidet.

Lehetőség van alkalmankénti fizetésre is: 15 ezer forint / másfél órás alkalom áron.

Az 6 alkalmas összerendező önfejlesztő-öngyógyító folyamat várható időtartama: 5 hónap, de két kezelés közötti idő minden esetben egyénileg kerül tesztelésre (lehet rövidebb és hosszabb is).

Iránytű az Életedhez 2.

Az Iránytű az Életedhez 1-es csomag teljes tartalma (6 kezelés, előfeltáró feladatlapok és kérdések, kezelések közötti követő kérdések és feladatok, egyben befizetve + 1 ingyenes összegző alkalom) mellett:

1 teljes számmisztikai életútelemzés (értéke 12 000Ft) , mely az első alkalommal kerül átbeszélésre.

Az Iránytű az Életedhez csomag részeként az elemzés 8 000Ft-ba kerül. A teljes program ára így:  80 000Ft.  A kedvezményes ár a teljes összeg befizetésével vehető igénybe.

***

További információ és jelentkezés TEK tanácsadásra:

Amennyiben szeretnéd megtapasztalni a TEK hatékony módszereit és segítségével feloldani életproblémáid az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz be tanácsadásra:

1. ezen oldal bal oldali szövegboxban kitöltöd az űrlapot

2. levelet írsz nekem az npozsgai kukac kineziologiakezeles.hu címemre

3. telefonon jelentkezel be a 06-70-336-35-29-es számon (ha nem veszem fel, mert pl. kezelek/tanfolyamot tartok, akkor hagyj üzenetet, írj sms-t!

Bővebben  a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológiáról (TEK) és a TEK tanácsadás nyújtotta

lehetőségekről:

Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia Tanácsadás>>>

Bővebben a kineziológiáról mint önfejlesztő eszközről:

A kineziológia mint önfejlesztő módszer>>>

***

Amennyiben tanácsadóként szeretnél dolgozni, vagy jelenleg már terapeutaként, trénerként dolgozol és szeretnéd megtanulni a TEK módszerét, akkor itt olvashatsz utána a képzés egyes szintjeinek:

About Pozsgai Nikoletta

Hivatásom az emberek segítése minden lehetséges módon és eszközzel. Mindehhez tanári, természetgyógyászati végzettségeim (életmód tanácsadás-és terápia, kineziológia), tréneri és tanácsadói tapasztalatom adja az alapot, derűs és optimista személyiségem a megtartó erőt, az empátia és szeretet a kommunikációs csatornát:)