TEK Coach Modul

TEK
Dr. Varju Márta rendszere
Coach Modul I. és II.
A TEK kineziológia© nem egészségügyi és nem pszichológiai módszer, nem célja betegségek kezelése, nem egészségügyi szolgáltatás, művelése nem tartozik az egészségügyi, sem a pszichológiai tevékenységek körébe!

A TRANSZGENERÁCIÓS EPIGENETIKUS  KINEZIOLÓGIA© személyi, életvezetési, problémamegoldási, stresszredukciós coaching és tanácsadó módszer, melynek célja a kliens életminőségének, közérzetének javítása belső erőforrásainak aktivizálásával. Kezdetben a coaching kifejezést a sportban alkalmazták, a sportolókat segítő edzőket-tanácsadókat nevezték coachoknak. Jelenlegi értelmezése is megőrzött valamit ebből az eredeti jelentésből, hiszen a mai coachok is az életre, a kihívásokra edzik klienseiket. A coaching célja az önismeret, a cselekvő önfejlesztés, az alkalmazkodási képesség, a stresszredukciós képesség növelése. A tanácsadói folyamat mind a coach, mind a kliens részéről cselekvő együttműködést igényel. A coaching alapkoncepciója: problémáinkra a válaszok bennünk vannak, s ezeket a válaszokat, megoldásokat a coach, a személyes TEK© Coach-Tanácsadó segítségével felszínre tudjuk hozni, képesek leszünk hasznosítani az életünkben. A modul célja olyan elméleti és gyakorlati információk átadása, melyek segítik az ügyfél/kliens életminőségének, életvezetési képességének, fizikai, lelki, érzelmi közérzetének javítását, mind magánéletében, mind az üzlet világában. A TEK© Coach-Tanácsadó segíti kliensét az élet kihívásaival kapcsolatos aktív, hatékony, pozitív, dinamikus probléma-megoldásban a life-coaching (életvezetési tanácsadás) keretén belül – támogatja abban, hogy önmagára találjon, hogy megtalálja helyét és feladatát az életben; átlássa a sorsát uraló erőket, eseményeket; s feloldódjanak azok a blokkok, melyek akadályozzák mindebben.

A TEK Életvezetési Analízis© az energetikai-érzelmi stresszek feloldásával hatékonyan befolyásolja a test energia-áramlását, így energetikai egyensúlyt hoz létre; valamint az önbizalom, az öngyógyítás, önfejlesztés lehetőségét és eszközeit adja a kliens kezébe, támogatva az élet kihívásaival kapcsolatos aktív, hatékony, pozitív, dinamikus problémamegoldást. A TEK Coach-Tanácsadó© segíti kliensét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megőrzésében, a minőségileg jobb élet elérésében.

A TEK Coaching-Tanácsadás© az értékek és jövőkép tisztázásáról és célok kitűzéséről szól, annak érdekében, hogy az adott személy kielégítő, sikeres és teljes életet éljen. A TEK Coach-Tanácsadó© feltérképezi a jelenlegi élethelyzetet, a döntési szituációt, valamint a jövőbeli elérendő cél meghatározására is nagy hangsúlyt fektet (ez lehet egy jövőbeli magatartás, döntés, viselkedés avagy érzelem/élethelyzet-kezelési módszer). A fókusz tehát a jövőn van: Life Progression (LP) azaz a jövő a mostban.

Jelentkezés feltétele: TEK I/A-B szintek elvégzése.

A TEK Coach-Tanácsadó Modul 2. a Coach-Tanácsadó modul 1-ben elkezdett munka folytatása.

Jelentkezés feltétele: TEK III. Metabolikus Kineziológia 2. elvégzése.

About Pozsgai Nikoletta

Hivatásom az emberek segítése minden lehetséges módon és eszközzel. Mindehhez tanári, természetgyógyászati végzettségeim (életmód tanácsadás-és terápia, kineziológia), tréneri és tanácsadói tapasztalatom adja az alapot, derűs és optimista személyiségem a megtartó erőt, az empátia és szeretet a kommunikációs csatornát:)