Kliens vélemények rólam és a kineziológiáról

Néhány Értékelés és Visszajelzés a Kineziológia módszeréről és a Kezelésről:

“A kineziológia módszere szuper, átfogó,  és mindemellett hatásos.  Tetszik, hogy lehet egy konkrét témával menni vagy többel, a prioritást megadja a tesztelés. Jó hogy nem kell kimondani mindent.  Megoldásokat hoz. Oldások a múltból, a családból hozott, felvállalt vagy felvállalandó, esetleg továbbengedendő problémákra.” K. Győző, Székesfehérvár

“Hatékony és gyors. Nem kell évekig pl. pszichológushoz analízisre járni, akár egy alkalom is beindítja a változást. Olyan problémákat tudok a segítségével megoldani, és rövid idő alatt, amik megkeserítették eddig az életemet. Kifejezetten felszabadító a számomra, hogy nem az „agyammal” kell valamit megoldanom, hogy a testem válaszol az agyam helyett, és sokkal közelebb kerülök az érzelmeimhez, azok megéléséhez.” S.Andrea, Budapest.

Nikolettáról

“Nagyon jó terapeuta vagy. (Eddig három kineziológust ismertem, te nyertél!) Tetszenek a módszereid és nekem nagyon sokat adtál. Nyugodtságot sugárzol, kiegyensúlyozott vagy, határozott, jó irányító, kellemes megbízható. Mint kineziológus határozott és lényegre-törő, probléma-orientált. Köszönöm és ajánllak másoknak is. Számomra nagy élmény veled „dolgozni”. Mondhatnám falom a szavaidat és élvezem az együtt töltött időt, látom az előrelépést és mindez örömömre szolgál. Z.Bernadett, Budapest.)”

“Felkészült, alapos, figyelmes, empatikus, megnyugtató, biztonságot sugárzó vagy. Ahogy leültünk beszélgetni, az volt az érzésem, hogy „tudod mit csinálsz”, azaz nagy szaktudással rendelkezel, és nyugodtan rád bízhatom magam. Ez a kezelés folyamán csak erősödött bennem, végtelenül biztonságban éreztem magam (ami nálam azért nem gyakori J). Nagyon könnyen el tudtam engedni magam és minden annyira magától jött, a segítő mondatok, amiket mondtál, tökéletesek voltak, minden a helyén volt. Végig úgy éreztem, hogy habár én „járom az utat”, ott vagy velem, kísérsz és pont azt adod, ami kell. Nekem nagyon pozitív élmény volt a kezelés, amiben benne van a profi szakmai oldal és a kedves-megnyugtató személyiséged is.  S.Andrea, Budapest.”

Nikol személyiségéből sok mindent megtapasztalhattam már. Mint oktató, igazán nagy lelkesedéssel tudja átadni az ismereteket és mindig törekszik rá, hogy minden apróságra felhívja a figyelmet. Kineziológusként lenyűgözött a szakmai képzettsége, gyorsan és könnyedén dolgozik. Nagyon puhán, lágyan terelt a lelkem útjain és mindvégig céltudatosan haladt.  Személye közvetlen és kedves, ami a legzárkózottabb emberkét is természetesen tudja megnyitni. Örülök, hogy megismerhettem! Atádi Andrea, Pécs

Szeretettel ajánlom Nikolt, aki az élet sokszínűségét tudja Neked megmutatni, saját sugárzó személyiségével és hihetetlen intelligenciájával. Nagyon sok segítséget, támogatást kaptam Tőle az Úton, mindig amire épp a legnagyobb szükségem volt. Együttérzése és embersége mindig nagy megtartó erőt adott az eddigiekben is és csodálattal tölt el végtelen energiája. Stáhl Gabriella, Budaörs

Ha egy szobrászmodellt keresne a pozitív gondolkodásról, Nikol lenne a minta. Csak super lativus- okban tudok Róla írni. Nem csak tanítja, hanem éli a hitbeli, Fény-Tündér életét ennek minden csodájával. Nagy kincs mindenkinek, aki ismerheti. Ugray Éva, Budapest

Ha valaki most fontolgatja, hogy problémájával felkeressen egy kineziológust, mit tudnál neki mondani ösztönzőleg-megnyugtatólag mint már tapasztalt kineziológiai kezelést ismerő?

“Csak jól leinformált kineziológushoz menjen. Gondolja át, hogy milyen téma/témák, amik foglalkoztatják, érdeklik, mi a problémája, mire vár megoldást. Amennyiben tudom, hogy mi a probléma, javasolnám, hogy gondolja át, hogy milyen megoldásokat tudna elképzelni, mi lenne neki a legjobb. Elmondanám, hogy lehet, hogy teljesen más a megoldás, de bízzon magában és biztos megtalálja a kineziológussal – aki egy megbízható segítő – a legjobb lehetőséget.

Aki pszichológushoz jár, annak javasolnám, hogy inkább keressen fel egy kineziológust, mert sokkal összetettebben tud gondolkozni, a sejt szintig tud elmenni, sőt, egyéb dimenziókba és lehet, hogy ott a megoldás, nem is a jelen életében, a jelen problémájában kell keresnie.Z.D.”

“Egyrészt, semmi nem történik, amit az ember nem akar. A tested mondja meg (azaz te magad), hogy milyen legyen a kezelés, mi a „leginkább hozzád illő” akkor. Ez szerintem már önmagában megnyugtató. Másrészt pedig, ha az ember eljutott odáig, hogy változtatni akar, megoldást keres egy problémájára, a kineziológia a leghatékonyabb, sokrétű és pontos. Arra ad segítséget, ami adott helyzetben a legfontosabb a kezelésre jelentkezőnek. És nagyon gyorsan megtapasztalható a hatása.” S.A.

Ki-mire keresett megoldást és miért döntött úgy, hogy felkeres?

“Nagyon szeretnék egészséges – lehetőleg iker – gyermekeket. Biológiailag minden rendben van, de ott volt a „de”, amiért felkerestelek. Másrészt ezer további ötletem is lett, mert nagyon tág a lehetőség, amiben „dolgozik” egy kineziológus. Érdekel a diszlexia és hogy lehet-e valamit tenni azért, hogy könnyebben tanuljam a nyelveket stb.”

“Több kérdésem és megoldásra váró problémám is van. Elsősorban a jelenlegi élethelyzetemet akartam/akarom megérteni és „megoldani”. Hogy miért vagyok képtelen befejezni dolgokat, miért nem tudom megvalósítani az elképzeléseimet. De ezekkel együtt és ezeken túl, hogy megtaláljam (és elfogadjam) önmagamat, az életcélomat, életfeladatomat. Több mindent kipróbáltam (pl. jártam pszichológusnál), olvastam, hogy megoldást találjak a problémáimra, bár bizonyára közelebb kerültem általuk a megoldáshoz, de egyik sem hozott „áttörést”. A kineziológiát ismertem már valamennyire (évekkel ezelőtt 2-szer voltam egy kineziológusnál) és mivel nagyon megakadtam az életemben, úgy gondoltam, egyedül az oldás tud hatékonyan segíteni és örülök, hogy így is lett:) Köszönöm!”

Jellemzően milyen problémákkal érdemes felkeresni szerinted egy kineziológust?

“Azt hiszem, olyannal, amire megoldást keres az ember, azaz bármivel. A kineziológia határait, ahogy a Te spirituális ismereteidet sem ismerem, ezért tudom, hogy van-e olyan „problémám”, ami máshogy könnyebben lenne esetleg kezelhető. (pl. Családállításra mentem, ahol egyszeres iker létem jött ki, ellenben veled és a kineziológiai közelítéssel egyből látszott, hogy kétszeres iker voltam. ) Nekem most a kineziológia nagyon bejött, bevált és Te is! 🙂 Z.D.”

“Bármivel, ami pl. rendszeresen előjön az adott egyén életében, mint probléma. Amin nem tud túllépni, ami akadályozza a „normális” (harmonikus) életvitelben. Konkrét, fizikai szinten megjelenő problémákkal (most a diszlexia jutott eszembe) és akkor is, ha „csak úgy nem jó” valami, párkapcsolat, munka, egyéb kapcsolati problémák (szülő-gyerek pl.), stb. Ami fontos szerintem, hogy az ember akarjon változtatni, hogy kész legyen tenni érte (pl. annyit, hogy felkeres egy kineziológust). S.A.”

About Pozsgai Nikoletta

Hivatásom az emberek segítése minden lehetséges módon és eszközzel. Mindehhez tanári, természetgyógyászati végzettségeim (életmód tanácsadás-és terápia, kineziológia), tréneri és tanácsadói tapasztalatom adja az alapot, derűs és optimista személyiségem a megtartó erőt, az empátia és szeretet a kommunikációs csatornát:)