Tanulási Nehézségek Helyett Öröm-és Sikerélmény az Iskolában

Tanulási Nehézségek Helyett Öröm-és Sikerélmény az Iskolában címmel előadást tartok a Telki Egészség Nap rendezvényén, 2012. szeptember 15-én 16 órai kezdettel a Telki Faluházban. A rendezvény és az előadás ingyenes.

Várom azokat a szülőket, akik felismerték, hogy szülőként ők segíthetik a legjobban gyermekeiket sikeressé válni a tanulásban és az életben egyaránt. Hiszen a jó szülői példán túl megannyi eszközünk van arra, hogyan támogassuk gyermekeinket képességeik feltárásában, készségeik fejlesztésében, stabil önbizalmuk kialakulásában; utat nyithatunk számukra az örömteli és hatékony tanulás felé. Az előadásban elhangzottak támpontokat adnak azon szülőknek is, akik gyermekeinél fejlődési zavarokat és/vagy tanulási nehézséget, zavarokat (pl. dyslexia, dysgrafia és további dysfunkciók), magatartási problémákat (pl. figyelemhiány, hiperaktivitás, stb) jeleztek a nevelők, pedagógusok.

Kedvcsináló az előadás bemutatójából:

A gyermekeink születési adottságai bár meghatározóak a tanulási képességeik alakulásában, iskolai teljesítményükben, de korántsem kizárólagos értelemben. A szülői hozzáállás, tudatos nevelés, széles látókör MELLETT az alternatív képességfejlesztés szemlélete és otthon is alkalmazható gyakorlatai könnyebbé, örömtelibbé és eredményesebbé teszik a tanulást, javítják a tanulási képességeket, ezáltal az iskolai teljesítményt.

Ezen az előadáson az alternatív képességfejlesztés kínálta lehetőségekről lesz szó “szülőnyelven” – egyszerűen és praktikus tanácsokkal. Az előadás célja megvilágítani mindazt, amit szülőként is megtehetsz gyermeked iskolai és azon kívüli tanulási hatékonyságának növeléséért. Az előadásban szó lesz az edu-kineziológia és az integrált agyféltekés tanulás lehetőségeiről, valamint a mozgásterápiák és a Brain Gym gyakorlatok hatékonyságáról,  az alternatív képességfejlesztés módszereiről is.

Pozsgai Nikoletta, kineziológus, kineziológia oktató, életmód-tanácsadó és terapeuta

www.kineziologiakezeles.hu

Tel: 70-336-53-29

Bővebben a gyermekek kineziológiai kezeléséről itt olvashatsz:

Gyermekek Kineziológiai Kezelése>>>

***

Az egész napos rendezvény és az előadás ingyenes!

Lesznek sportrendezvények, kosárlabda-show, zumba, szamba és megannyi érdekes program. Főző-show, egészséges ételek és borkóstoló, stílus és divattanácsadás stb.
Családi napnak is jó időtöltés!
Az én előadásom alatt a kertben pl. Teddy Maci Kórház doktorokkal, játszóház, aszfaltrajz verseny, stb.

Az egész napos programról itt találsz bővebb leírást:

http://www.facebook.com/events/451779884866126/

About Pozsgai Nikoletta

Hivatásom az emberek segítése minden lehetséges módon és eszközzel. Mindehhez tanári, természetgyógyászati végzettségeim (életmód tanácsadás-és terápia, kineziológia), tréneri és tanácsadói tapasztalatom adja az alapot, derűs és optimista személyiségem a megtartó erőt, az empátia és szeretet a kommunikációs csatornát:)