Kineziológia képzés, támogató gyógyító közösség és marketing támogatás

Ahogy a tevékenységemet követed, talán megismerhettél engem már a terapeuta oldalamról is. Az önfejlesztés és az önmegvalósítást egyrészről tanfolyamokkal, tréningekkel segítem oktató-tanítóként, másrészről lélekemelő, életvezetésben segítséget nyújtó írásaimmal. Mindehhez a saját életem tapasztalatán kívül jócskán merítek kineziológia praxisbeli klienseim tapasztalatából, a velük való mély munka bölcsességeiből.

A legkülönfélébb és sokszor döbbenetes élethelyzettel találkoztam már általuk és mindannyiszor megerősödtem abban, hogy a leglehetetlenebbnek látszó helyzetekből, állapotokból is van kiút.

A legátfogóbb tapasztalatot és gyógyulást a kineziológia segítségével értem el maga is és a klienseim életében is. Ez vezetett oda, hogy oktassam a kineziológia módszerét. A megannyi ág közül, melyet megismertem és praxisban használok azt választottam, ami a királynője szerintem a kineziológiai módszereknek.

Melyik az a módszer, ami szerintem a legjobb?

A megannyi megismert módszer között a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia mellett tettem le a voksomat.

Miért?

  • egyszerű, átlátható, a kliensek számára is érthető megközelítéssel dolgozik
  • tudatosítja a problémát és feltárja a mögötte fekvő teljes háttérrendszert
  • a problémát a legmélyebb szintekig kezeli: a kialakult blokkokat nem csak jelen életben, a fogantatástól számítva oldja, hanem azok mélyebben fekvő genetikailag átörökített generációs alapgyökereit is feltárja, oldj; sőt képes az előző életekben, kollektív minták bennünket érintő részeiben is oldást hozni.
  • segít átlátni a problémákat, melyek életünkben keletkeznek, megérteni és levonni azok szükségszerűségének bölcsességét az egyéni fejlődés számára
  • a kezelések közben a kliens önismerete a legnagyobb mértékben tágul és mélyül el egyszerre a saját folyamatát megfigyelve, együtt átbeszélve
  • a modern genetikai és orvostudomány tudására, felfedezéseire is alapoz

Mindezek mellett talán a leginkább azért, mert ezzel a módszerrel tudtam a leggyorsabb, legintenzívebb fejlődést elérni önmagam és mások életében:) Olyannyira, hogy még általam megalkotott Személyiség Integrációs Tréning és Terápiás módszer során is támaszkodom rá.

Mindezekért szeretném minél többetekkel megismertetni a TEK látásmódját, testet-lelket-szellemet összerendezni képes módszeregyüttesét. A tanácsadások és kineziológia kezeléseken túl ezúttal a képzését is ajánlom számodra!

Életem legmeghatározóbb oldásait pont a TEK tanfolyamokon kaptam a tanfolyamtársakkal végzett gyakorló oldások alkalmával. Egy-egy tanfolyam olyan volt, mintha az egész életemet rendezte volna egybe, fontos rálátásokat, felismeréseket hozva és erőt adva a változások meglépéséhez.

A képzésbe beépített oldások már az első szinten is a legfontosabb témáinkban hoznak előrejutást:

  1. Legstresszesebb kapcsolatod oldása
  2. A legstresszesebb élethelyzeted átlátása és abban a jelen élet mellett a generációs múlt feltárása és oldása

A tanfolyam elvégzésének nincs előfeltétele. Az önismeret és öngyógyítási folyamat alapszándéka mellett a segítőként való elhivatottság lehet a legjobb motiváció.

Gyógyítóknak, segítő pályán dolgozóknak, trénereknek és tanácsadóknak remek kiegészítés lehet a praxisukban, nekik is ajánlom tehát:

Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia Tanfolyam I. szint

9 nap két részben

A tanfolyam ezúttal Telkiben, az otthonunkban kialakított tanteremben lesz. A kiutazáshoz telekocsi akcióba lehet csatlakozni. Ott alvás lehetséges. Ebédet az előzetes tervek szerint közösen előre rendelünk, de hozhatsz is magaddal, amit szeretnél.

Az I. – III. szintek és a Coach modul elvégzése után sikeres TEK tanácsadó vizsgával hivatalosan is dolgozhatsz a módszerrel. A vizsgán jómagam és a jogtulajdonosok vesznek részt.

Plusz érték:

1. Támogató  Gyógyítói Közösség. Célom, hogy a jó minőségű képzés mellett, a nálam tanulók egymás támogatására ott lévő, közösséggé tudnának válni. Tudom, hogy milyen fantasztikus érzés, ha olyanokhoz fordulhatsz, akiknek nem kell magyaráznod mi történik benned, és akik azonnal készek is a segítségnyújtásra. TEK tanfolyamtársaim és oktatótársaim, ha olvassátok köszönet nektek azért, hogy így tudunk működni, együtt egymásért!:)

2. Marketing Támogatás. Azt is tudom, hogy milyen nehéz elkezdeni a saját tevékenység megismertetését, a klienskör kiépítését. Ezért a a nálam végzetteknek külön támogatást adok a tevékenységük elkezdésében, bővítésében,  marketingjében, a klienskommunikációban. A februárban induló ÉnMárka képzéseimen máris kedvezménnyel vehettek majd részt!

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia  módszeréről és a képzésről itt találsz bővebb információt:

Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia (TEK)©® I. szintű Tanfolyam>>>

Hamarosan indul az ÉletEgyensúly ingyenes levélsorozat ezen az oldalamon, melyen stresszkezeléssel, egészségmegőrzéssel kapcsolatban átfogó szemszögből olvashatsz majd. Erre már lehet feliratkozni itt az oldalon:

Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

természetgyógyász kineziológus, TEK kineziológia oktató

életvezetési tanácsadó, önmegvalósítás specialista

www.kineziologiakezeles.hu

www.noionmegvalositas.hu


About Pozsgai Nikoletta

Hivatásom az emberek segítése minden lehetséges módon és eszközzel. Mindehhez tanári, természetgyógyászati végzettségeim (életmód tanácsadás-és terápia, kineziológia), tréneri és tanácsadói tapasztalatom adja az alapot, derűs és optimista személyiségem a megtartó erőt, az empátia és szeretet a kommunikációs csatornát:)