A tanítvány és a tanító

Tegnap megérkezett a Kineziológia Magazin szakmai lap legújabb száma. Izgatottan nyitottam ki és kerestem meg benne azt a cikket, amit én írtam bele. S vele visszaemlékeztem az egy hónappal ez előttre…a csodákra, az oldásokra, az együttre…Hiszen a cikket a kineziológia tanfolyam oktatása kapcsán írtam; benne a tanítás művészetéről, a kineziológiáról, az önbizalomról és önkételyről, a hitről és a tanító-oktató szerepéről.

Jó szívvel ajánlom neked is a cikket:

Hitet vetek – önbizalmat aratok – képessé válok – képessé teszek>>>

Egy jó hónapja, hogy befejeződött a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia tanfolyam, mégis élénken bennem élnek még a csoporttal megélt közös napok, oldások. Büszke vagyok rájuk a szó szoros értelmében, mert különlegesen gyorsan, ügyesen sajátították el a kineziológia alapjait; mert nyitottan, segítőkészen és egymást támogatva “valóban” jelen voltak egymás számára. Büszke vagyok rájuk, az útjukra. A tanítványaim.

Mondják, hogy a tanítvány olyan mint a mester, legalábbis őt példázza, őt követi. Ilyen értelemben nagy tükrök ők nekem is. Jó ebbe a tükörbe belenézni és örömteli, mert csodákat látok benne. Vágytam és kívántam nekik, hogy egymást segítő csoporttá váljanak…és holnap találkoznak, hogy együtt gyakoroljanak, együtt oldják egymást. Csak úgy, ahogy én is tettem-teszem azokkal, akik velem jártak egy csoportba és akikkel a mai napig ott tudunk lenni egymás számára, segítőkészen, egymást támogatva, valóban jelen.

Szívvel-lélekkel velük vagyok, és tudom, hogy most a távolban van a helyem, mert most tanulnak “egyedül járni”. Nekem pedig az a dolgom, hogy távolról, megtartón, támogatón jelen legyek, de hagyjam őket nőni a tudásukban, a hitükben. Olyan ez mint ahogy az anya kíséri gyermeke lépteit, először nagyon közel, majd egyre távolabb, ahogy a gyermek kívánja.

Ha szeretnél jönni a következő kineziológia képzésre, itt utána tudsz olvasni:

20013. Február -Márciusban Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia (TEK)©® I. szintű Tanfolyam>>>

S ha érdekel a kineziológia egy másik cikket is ajánlok figyelmedbe, mely februárban jelent meg és segítséget nyújt a nyugati orvoslás és az alternatív terápiák áttekintésében:

Gyógyuljunk Okosan! Nyugati orvoslás, természetgyógyászat, kineziológia>>>

Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

életvezetési tanácsadó, kineziológus

női önmegvalósítás specialista

www.noionmegvalositas.hu

About Pozsgai Nikoletta

Hivatásom az emberek segítése minden lehetséges módon és eszközzel. Mindehhez tanári, természetgyógyászati végzettségeim (életmód tanácsadás-és terápia, kineziológia), tréneri és tanácsadói tapasztalatom adja az alapot, derűs és optimista személyiségem a megtartó erőt, az empátia és szeretet a kommunikációs csatornát:)