Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia©® II. szint

Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia©® II. A és B szintek

A tanfolyam időpontjai:

TEK II. szint A. része: 2015. április 9-12. (4 nap)
TEK II. szint B. része: 2015. április 30-május 3. (4 nap)

***

Érezted már valaha, hogy valami hiányzik, eltűnt az életedből? Olyan mintha valami elveszett volna, ami korábban meg volt…így mutatják be a TEK-et Dr. Varju Márta a rendszer kidolgozója:

A TEK©® részeként a Rekonstrukciós Kineziológiai tanácsadás segítségével feltárhatóak azok az ügyek, amikor Fregmentálódtunk – lehasadt rólunk valami, ami valaha részünk volt, s így már nem lehetünk azonosak azzal, akik valaha voltunk.

Elhagyjuk énünk egy-egy részét, gyötrelem, fájdalmas elválás, keserű halál, szenvedésteli szerelem, fizikai fájdalom hasít le rólunk valamit, vagy ragaszt a múltbéli eseménybe.

Az is előfordulhat, hogy leragadtunk, letapadtunk egy múltbeli eseménynél. Ilyenkor úgy viselkedünk, mint akkor. Lehet, hogy mint egy gyermek, vagy mint aki újra azt a fájdalmat éli át, mint abban az időben, amikor az megtörtént.

A rekonstrukció a legszorosabb értelmezésben újra létrehozást jelent, de egyben helyreállítást is. Teoretikus értelemben elsősorban arra a folyamatra illetve azon folyamat eredményére alkalmazzák, amikor valamit más formában újra létrehozunk. A máshol nem alkalmazott korrekciók során megtanulhatja, hogy miként kezelje ezeket a problémákat a jelenben, múltban és milyen hatások szivárogtak át a generációkon, amik gátolják Önt a jelen életében, mivel a metabolikus és az érzelmi blokkok akadályozzák, hogy azok legyünk, akik valójában vagyunk.

Minden életjelenség kémiai folyamatokra vezethető vissza, és mindazokat a kémiai reakciókat, amelyek a sejtekben végbemennek, metabolizmusnak, anyagcserének nevezzük. Két fő fajtája van: az anabolizmus az építő, a katabolizmus a lebontó folyamatok gyűjtőneve. A lebontó reakciók általában energiát termelnek, míg az építő folyamatokhoz energiára van szükség. Mindez megnyilvánul és leképeződik érzelmi életünkben is.

Metabolizmus kineziológiai szempontból olyan cserefolyamatnak tekintjük a metabolizmust, amikor anyag-, energia- és információáramlás történik az egyénen belül, valamint az egyén és környezete között.

A TEK©® részeként a Metabolikus Kineziológiai tanácsadás segítségével feltárható és korrigálható:

 • A saját illetve a generációs vonalon mikor, hol blokkolódott a testünk energia rendszere. Ezt egy speciális és egyedülálló korrekcióval, a dinamikus életenergia elve alapján korrigáljuk.
 • Magunkról kialakított testséma megfelel-e a valóságnak.
 • Melyik testrészünk okozza számunkra a legnagyobb stresszt.
 • Melyik táplálék, illetve mozgás a legmegfelelőbb nekünk.
 • Mikor, mennyit együnk, hogy belső erőforrásaink felszabaduljanak és képesek legyünk az ideális testsúlyt kialakítani.

A TEK II. A és B szintek képzési  időtartama összesen: 2x 4 nap

Tanfolyamvezető, oktató: Pozsgai Nikoletta

Díja: 2x  52eFt (+áfa) + a jegyzet költsége 6 000Ft

A tanfolyam díjának befizetése történhet két részletben, de a tanfolyam adott szintjének első napján legkésőbb meg kell történnie a teljes díjfizetésnek.

Részletes leírás:

TEK II (A szint)

Metabolikus kineziológia

Kineziológiai szempontból a metabolizmus olyan folyamat, melynek során anyag-, energia- és információáramlás történik az egyénen belül, valamint az egyén és környezete között.

A TEK© részeként a Metabolikus Kineziológiai tanácsadás segítségével feltárhatóak és korrigálhatóak az alábbiak:

 • Az ügyfél életében, illetve generációs vonalán a test energiarendszerének blokkolódása. A blokkot egy speciális és egyedülálló korrekcióval, a dinamikus életenergia elve alapján korrigáljuk.
 • Támogató és akadályozó tényezők feltárása, feltérképezése, és szükség szerinti korrekciója, figyelemmel az energetikai körforgás fázisaira.
 • A test és a belső test-séma egymáshoz való viszonya, a valóság és annak belső képe.
 • Testünkkel kapcsolatos stresszeink – blokkpontok a testben.
 • Táplálkozási analízis, optimális táplálkozási rendszer teszteléssel történő meghatározása. Speciális, személyre szabott étrend tesztelése.
 • Mozgás-analízis, optimális testmozgás, mozgásforma teszteléssel történő meghatározása.

A képzés időtartama: 4 nap

Tanfolyamvezető: Pozsgai Nikoletta

Díja: 52e Ft (+áfa) + a jegyzet költsége (3000 Ft)

TEK II (B szint)

Rekonstrukciós kineziológia

A Rekonstrukciós Kineziológia lehetőséget ad arra, hogy újraépítsük magunkat, hogy egységként, teljes egészként tudjunk létezni.

Minták két módon alakulnak ki életünkben:

 • Egy adott trauma idején letörik rólunk egy részünk, elveszítjük énünk egy szeletét, fregmentáció, azaz törés következik be. Elhagyjuk énünk egy-egy részét, gyötrelem, fájdalmas elválás, keserű halál, szenvedésteli szerelem, fizikai fájdalom hasít le rólunk valamit, vagy ragaszt a múltbéli eseménybe. Következményként nem tudunk megfelelően reagálni egy adott élethelyzetben, nem úgy viselkedünk ahogyan az igazi, valós önmagunkból adódna.
 • Letapadás akkor következik be, ha beleragadunk egy élethelyzetbe és valahányszor később hasonló szituációba kerülünk, ugyanúgy reagálunk, mint az eredeti traumatikus helyzetben, lehet, hogy mint egy gyermek, vagy mint aki újra azt a fájdalmat éli át, mint abban az időben, amikor az megtörtént.

A TEK© részeként a Rekonstrukciós Kineziológiai tanácsadás segítségével feltárhatóak a fenti ügyek, akár az ügyfél, akár egy előző generáció életében történt a fregmentáció vagy letapadás.

A képzés időtartama: 4 nap

Tanfolyamvezető: Pozsgai Nikoletta

Díja: 52 000ft + a jegyzet költsége (3000 Ft)

***

Jelentkezés:

A tanfolyamra való jelentkezéshez írj e-mailt a noionmegvalositas KUKAC gmail PONT com címemre vagy töltsd ki az alábbi űrlapot:

Keresztnév:
Vezetéknév:
E-mail cím:*
Melyik tanfolyamra jelentkezel?: TEK I. A. Alapszint

TEK I. B. Alapszint Generáció

TEK II. A. metabolikus kineziológia

TEK II. B. rekonstrukciós kineziológia

TEK III. A. Dimenzió mátrix

TEK III. B. Trigon

TEK mini Érintés

TEK mini Szívcsakra

Megjegyzésed, kérdésed felém:Ha nem voltál még TEK I. szintű tanfolyamon, akkor ide kattintva olvass róla bővebben>>>. Ugyanitt a TEK kapcsán gyakran feltett kérdésekre is találsz választ.

 

About Pozsgai Nikoletta

Hivatásom az emberek segítése minden lehetséges módon és eszközzel. Mindehhez tanári, természetgyógyászati végzettségeim (életmód tanácsadás-és terápia, kineziológia), tréneri és tanácsadói tapasztalatom adja az alapot, derűs és optimista személyiségem a megtartó erőt, az empátia és szeretet a kommunikációs csatornát:)