Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia©® II. szint: Rekonstrukciós és Metabolikus kineziológia

Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia©® II. 

ReKonstrukciós Kineziológia 1.

és

Metabolikus Kineziológia 1.

Dr. Varju Márta rendszere

A tanfolyam időpontjai:

TEK II. szint Rekonstrukciós Kineziológia 1: 2018. június 26-29. (4 nap)
TEK II. szint Metabolikus Kineziológia 1: 2018. augusztus 22-27. (5 nap)

Érezted már valaha, hogy valami hiányzik, eltűnt az életedből? Olyan mintha valami elveszett volna, ami korábban meg volt…így mutatja be a TEK-et Dr. Varju Márta a rendszer kidolgozója:

A TEK©® részeként a Rekonstrukciós Kineziológiai tanácsadás segítségével feltárhatóak azok az ügyek, amikor Fregmentálódtunk – lehasadt rólunk valami, ami valaha részünk volt, s így már nem lehetünk azonosak azzal, akik valaha voltunk.

Elhagyjuk énünk egy-egy részét, gyötrelem, fájdalmas elválás, keserű halál, szenvedésteli szerelem, fizikai fájdalom hasít le rólunk valamit, vagy ragaszt a múltbéli eseménybe.

Az is előfordulhat, hogy leragadtunk, letapadtunk egy múltbeli eseménynél. Ilyenkor úgy viselkedünk, mint akkor. Lehet, hogy mint egy gyermek, vagy mint aki újra azt a fájdalmat éli át, mint abban az időben, amikor az megtörtént.

A rekonstrukció a legszorosabb értelmezésben újra létrehozást jelent, de egyben helyreállítást is. Teoretikus értelemben elsősorban arra a folyamatra illetve azon folyamat eredményére alkalmazzák, amikor valamit más formában újra létrehozunk. A máshol nem alkalmazott korrekciók során megtanulhatja, hogy miként kezelje ezeket a problémákat a jelenben, múltban és milyen hatások szivárogtak át a generációkon, amik gátolják Önt a jelen életében, mivel a metabolikus és az érzelmi blokkok akadályozzák, hogy azok legyünk, akik valójában vagyunk.

Minden életjelenség kémiai folyamatokra vezethető vissza, és mindazokat a kémiai reakciókat, amelyek a sejtekben végbemennek, metabolizmusnak, anyagcserének nevezzük. Két fő fajtája van: az anabolizmus az építő, a katabolizmus a lebontó folyamatok gyűjtőneve. A lebontó reakciók általában energiát termelnek, míg az építő folyamatokhoz energiára van szükség. Mindez megnyilvánul és leképeződik érzelmi életünkben is.

Metabolizmus kineziológiai szempontból olyan cserefolyamatnak tekintjük a metabolizmust, amikor anyag-, energia- és információáramlás történik az egyénen belül, valamint az egyén és környezete között.

A TEK©® részeként a Metabolikus Kineziológiai tanácsadás segítségével feltárható és korrigálható:

 • A saját illetve a generációs vonalon mikor, hol blokkolódott a testünk energia rendszere. Ezt egy speciális és egyedülálló korrekcióval, a dinamikus életenergia elve alapján korrigáljuk.
 • Magunkról kialakított testséma megfelel-e a valóságnak.
 • Melyik testrészünk okozza számunkra a legnagyobb stresszt.
 • Melyik táplálék, illetve mozgás a legmegfelelőbb nekünk.
 • Mikor, mennyit együnk, hogy belső erőforrásaink felszabaduljanak és képesek legyünk az ideális testsúlyt kialakítani.

A TEK II. A és B szintek képzési  időtartama összesen: 9 nap

Tanfolyamvezető, oktató: Pozsgai Nikoletta TEK Haladó Tréner

TEK II. szint részvételi díjai:                                 

             ReKonstrukciós Kineziológia 1. 4 nap

52.000.-Ft + áfa = 66.040.- Ft + jegyzet (3150.-Ft+ áfa = 4.000.-Ft)

             Metabolikus Kineziológia 1. 5 nap

65.000.-Ft + áfa = 82.550.- Ft + jegyzet (3150.-Ft+ áfa = 4.000.-Ft)

A tanfolyam díjának befizetése történhet két részletben, de a tanfolyam adott szintjének első napján legkésőbb meg kell történnie a teljes díjfizetésnek.

Részletes leírás:

TEK II.

ReKonstrukciós kineziológia 1.

A Rekonstrukciós Kineziológia modulok segítenek abban, hogy a hallgató önmagára találjon, hogy megtalálja helyét és feladatát az életben; átlássa a sorsát uraló erőket, eseményeket; s feloldódjanak azok a blokkok, melyek akadályozzák mindebben. Fregmentációs és Letapadásos mintázatok akadályozzák jelenbeli hatékony működésünket és a sikeres jövő megteremtését. Mindezek származhatnak jelenbeli életünk (fogantatástól a jelenig) mintáiból, de az őseink által hordozott és a generációs vonalon átívelő megoldatlan konfliktusokból is. Olyan életfeladatok, amelyeket meg kell oldanunk, fel kell dolgoznunk, mert ha nem tesszük meg, akkor krónikus energetikai labilitást okozva befolyásolják fizikai, szellemi, lelki egészségünket. A vissza-visszatérő, ismétlődő élethelyzetek, kapcsolati tévedések (miért mindig ugyanolyan férfit/nőt választunk magunknak, miért bénulunk le újra és újra egy adott kihívás esetén, stb.) arra utalnak, hogy egy régi, mindmáig megoldatlan programot hordozunk magunkban. Fregmentáció: Egy adott élethelyzet következményként a továbbiakban nem tudunk megfelelően, adekvát módon reagálni bármely élethelyzetünkben, mert átlátási, meglátási, tisztánlátási, döntéshozatali képességünk korlátozottá vált. Letapadás: beleragadunk egy élethelyzetbe és valahányszor később hasonló szituációba kerülünk, a régi mintának megfelelően reagálunk.

Ezek a minták két módon alakulnak ki életünkben: Egy adott trauma idején letörik rólunk egy részünk, elveszítjük énünk egy szeletét, fregmentáció, azaz törés következik be. Elhagyjuk énünk egy-egy részét, gyötrelem, fájdalmas elválás, keserű halál, szenvedésteli szerelem, fizikai fájdalom hasít le rólunk valamit, vagy ragaszt a múltbéli eseménybe. Következményként nem tudunk megfelelően reagálni egy adott élethelyzetben, nem úgy viselkedünk ahogyan az igazi, valós önmagunkból adódna. Letapadás akkor következik be, ha beleragadunk egy élethelyzetbe és valahányszor később hasonló szituációba kerülünk, ugyanúgy reagálunk, mint az eredeti traumatikus helyzetben, lehet, hogy mint egy gyermek, vagy mint aki újra azt a fájdalmat éli át, mint abban az időben, amikor az megtörtént. Mindez jövőbeli viselkedésmintáink spektrumát korlátozza be. A Rekonstrukciós Kineziológia lehetőséget ad arra, hogy újraépítsük magunkat, hogy egységként, teljes egészként tudjunk létezni.

A Rekonstrukciós Kineziológia lehetőséget ad arra, hogy újraépítsük magunkat, hogy egységként, teljes egészként tudjunk létezni.

Minták két módon alakulnak ki életünkben:

 • Egy adott trauma idején letörik rólunk egy részünk, elveszítjük énünk egy szeletét, fregmentáció, azaz törés következik be. Elhagyjuk énünk egy-egy részét, gyötrelem, fájdalmas elválás, keserű halál, szenvedésteli szerelem, fizikai fájdalom hasít le rólunk valamit, vagy ragaszt a múltbéli eseménybe. Következményként nem tudunk megfelelően reagálni egy adott élethelyzetben, nem úgy viselkedünk ahogyan az igazi, valós önmagunkból adódna.
 • Letapadás akkor következik be, ha beleragadunk egy élethelyzetbe és valahányszor később hasonló szituációba kerülünk, ugyanúgy reagálunk, mint az eredeti traumatikus helyzetben, lehet, hogy mint egy gyermek, vagy mint aki újra azt a fájdalmat éli át, mint abban az időben, amikor az megtörtént.

A TEK© részeként a Rekonstrukciós Kineziológiai tanácsadás segítségével feltárhatóak a fenti ügyek, akár az ügyfél, akár egy előző generáció életében történt a fregmentáció vagy letapadás.

Jelentkezés feltétele: TEK I/B. elvégzése.

TEK II .

Metabolikus kineziológia 1.

Folyamatos változások közepette éljük az életünket. A külvilág változásai, illetve a külvilágból érkező változások – energetikai, spirituális/mentális, kémiai, érzelmi, elektromos, táplálkozási stb. – belső változásokat indítanak be bennünk  fizikai-energetikai-érzelmi-spirituális/mentális-testkémiai szinten. Mindez a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia© szintjén kitágítja a metabolika jelentését: anyagi és energetikai információáramlás, –beépítés valamint kiáramoltatás az egyén és a környezet interaktív kapcsolatában. Befogadunk a külvilágból olyan hatásokat, melyek romboló következménnyel járnak, vagy aktívan teszünk azért, hogy ezt az ártalmat beengedjük az életünkben, vagy passzívan engedünk a hatásnak.  Ebbe a körbe tartozik a táplálkozás, a légszennyezés, de a reklámok, a média hatása, vagy egy párkapcsolati krízis során kirobbant veszekedés is. Környezetünk felé “kiengedünk” olyan belülről áradó hatásokat – szándékosan, célzottan, avagy nem törődve a kontrollal – melyekkel nemcsak másoknak, hanem önmagunknak is ártunk. Mohóság és mértéktelenség nehezíti az életünket, avagy a másik véglet, az érdektelenség akadályozza, hogy valóban hozzájussunk ahhoz, amire vágyunk. Mindez apai/anyai, illetve férfi/női energia szintjén is meghatározódik, leképeződik. A Bach-eszenciákhoz a TEK ezen szintjén új leírások tartoznak, melyek rezgésszinten intenzíven hatva fejtik ki hatásukat. A tesztelt eszenciális energia megadja, hogy mely testterület érintett energetikai szinten az adott problémával kapcsolatban. Feltérképezzük a kliens stressz-reakcióit, azaz a stresszel összefüggő túlélési stratégiát. Gyakorta előfordul, hogy a stresszt is stresszel próbáljuk kivédeni. A pozitív változással kapcsolatban felmerül az ellenállás problémája is. A metabolikus (stressz-feldolgozási) gondok hátterében felmerül az örömtelenség, a bizalomvesztés, a félelelem, az önbüntetés, a harag, a bűntudat, a csalódás, az agresszió, a megvetés kérdése is. Amíg ezeket pozitív hozzáállássá nem alakítjuk, nehéz változtatni a dolgokon. A háttérben gyakran generációs szokás-minták állnak.

TEK Életvezetési Analízis© az energetikai-érzelmi stresszek feloldásával hatékonyan befolyásolja a test energia-áramlását, így energetikai egyensúlyt hoz létre; valamint az önbizalom, az öngyógyítás, önfejlesztés lehetőségét és eszközeit adja a kliens kezébe, támogatva az élet kihívásaival kapcsolatos aktív, hatékony, pozitív, dinamikus problémamegoldást. Ez a szint az értékek és jövőkép tisztázásáról és célok kitűzéséről szól, annak érdekében, hogy az adott személy kielégítő, sikeres és teljes életet éljen. Mindezeket a feltérképezett háttér-mintákat és információkat kormunkában és generációs munkával oldjuk, a mátrix megváltoztatásával.

Jelentkezés feltétele: TEK II. Rekonstrukciós Kineziológia 1. elvégzése.

TEK© részeként feltárhatóak és korrigálhatóak az alábbiak:

 • Az ügyfél életében, illetve generációs vonalán a test energiarendszerének blokkolódása. A blokkot egy speciális és egyedülálló korrekcióval, a dinamikus életenergia elve alapján korrigáljuk.
 • Támogató és akadályozó tényezők feltárása, feltérképezése, és szükség szerinti korrekciója, figyelemmel az energetikai körforgás fázisaira.
 • A test és a belső test-séma egymáshoz való viszonya, a valóság és annak belső képe.
 • Testünkkel kapcsolatos stresszeink – blokkpontok a testben.
 • Táplálkozási analízis, optimális táplálkozási rendszer teszteléssel történő meghatározása. Speciális, személyre szabott étrend tesztelése.
 • Mozgás-analízis, optimális testmozgás, mozgásforma teszteléssel történő meghatározása.

A képzés időtartama: 5 nap


Jelentkezés:

A tanfolyamra való jelentkezéshez írj e-mailt a noionmegvalositas KUKAC gmail PONT com címemre vagy töltsd ki az alábbi űrlapot:

Keresztnév:
Vezetéknév:
E-mail cím:*
Melyik tanfolyamra jelentkezel?: TEK I. A. Alapszint

TEK I. B. Alapszint Generáció

TEK II.  metabolikus kineziológia

TEK II. rekonstrukciós kineziológia

TEK III.  Dimenzió mátrix

TEK III. Trigon

TEK mini Érintés

TEK mini Szívcsakra

Megjegyzésed, kérdésed felém:Ha nem voltál még TEK I. szintű tanfolyamon, akkor ide kattintva olvass róla bővebben>>>. Ugyanitt a TEK kapcsán gyakran feltett kérdésekre is találsz választ.

 

About Pozsgai Nikoletta

Hivatásom az emberek segítése minden lehetséges módon és eszközzel. Mindehhez tanári, természetgyógyászati végzettségeim (életmód tanácsadás-és terápia, kineziológia), tréneri és tanácsadói tapasztalatom adja az alapot, derűs és optimista személyiségem a megtartó erőt, az empátia és szeretet a kommunikációs csatornát:)