TEK IV. TEK Trigon és TEK DimenzióMátrix

TEK IV. szint

Dr. Varju Márta rendszere

TEK Trigon – Metabolikus Kineziológia 3. 5 nap

TEK DimezióMátrix 5 nap

 

TEK TRIGON – Metabolikus Kineziológia 3.

A TRIGON szintje a Meatbolikus Kineziológia csúcsa. Az energoinformációs TEK-szimbolika segít feltárni mélységében mindazt a hatást, amit magunkhoz engedünk bármely testünk szintjén. A TEK© szempontjából reakciómintának nevezzük azt a jelenséget, amikor egy élethelyzethez, szituációhoz nem tudunk megfelelően alkalmazkodni, arra optimálisan reagálni. Ez hasonlít ahhoz, mint amikor allergiásak vagyunk anyagra, személyre, élethelyzetre. A Reakcióminta az alkalmazkodási problémát több szempontból vizsgálja. Ez az alkalmazkodási képtelenség nem csupán jelenbeli (fogantatásunkkal kezdődő) életünkből eredhet, forrása lehet generációs múltunk, illetve a dimenzióminta is. A TEK egy újabb lehetőséget is megnyit a generációk problémáinak kezelésén kívül: az immunrendszert befolyásoló energetikai minta származhat egyéb dimenziókból is, melyeknek hatását jelenlegi életünkben tapasztaljuk meg. Ha az egyén kerüli a stresszt, akkor annak hatásai is csökkennek, azonban előfordulhat, hogy adaptálódik, immunissá válik. Ez sokszor jelentős energiát emészt fel, ennek hatása: kimerülés minden szinten. Az alkalmazkodási mintákat is továbbadják a szülők a következő generációnak. Amennyiben a stresszel szembeni megküzdési stratégia eredményes, nem lesz probléma, azonban ha a konfliktus megoldatlan marad, akkor az energoinformáció “átszivárog” testi szintre is. Ezért a kiváltó okokat célszerű nemcsak a jelenben, az egyén múltjában, hanem generációkban és dimneziómintákban is megvizsgálni!

Jelentkezés feltétele: TEK III. Metabolikus Kineziológia 2. elvégzése.

DIMENZIÓMÁTRIX

A Reakciómintákat levetítjük csakraszintre, majd megvizsgáljuk hogy az adott reakcióprobléma milyen Érzelem-mintával, Szituáció-mintával, Cél(Vágy)-mintával, Elkerülés-mintával, és Szerep-mintával jellemzhető. Ez a komplex analízis adja az ügyfél Csakra-TRIGON-mátrixát. A Szituáció-minta például megmutatja, hogy a tesztelt személy miként viszonyul az élet különböző területein betöltendő szituációs szerepekhez: hogyan viselkedik mint szülő; milyen gyermekkori szerep rögzült, ami hátráltatja őt a jelenben is; milyen a viszonya az élet szerepeihez; valamint megvizsgáljuk, hogy a kapcsolatok váltanak-e ki stresszhez kapcsolódó reakciómintát. Generációs vonalunkon rábukkanhatunk azokra a mintákra, amelyek áthatják a családi vonalat és meghatározzák azt, hogy egyes helyezetekben mit, hogyan kell, vagy nem kell tennünk. Sokszor a tiltások, utasítások és lehetőségek kifejezései rejtik ezen mintákat.
 A Dimenzió-mátrixban megtalálható a személy Egyéni Életterve és ez hatással van arra is, hogy milyen családba születik, milyen emberekkel kerül kapcsolatba. Mindez meghatározza például azt is, hogy milyen generációs vonalat választ valaki erre az életére. Ha tudatosítjuk a különböző idősíkból érkező mintákat, akkor kezünkbe tudjuk venni az irányítást és képessé válunk másként gondolkodni, érezni, cselekedni, mint eddig, azaz képessé válunk alkalmazkodni és kezelni élethelyzeteinket. Ahhoz, hogy megtanuljuk holisztikusan és szimbolikusan értékelni a kliens működését, célszerű megismerkedni a probléma hátterében álló szimbólumokon keresztül az energetikai kiegyensúlyozás lehetőségeivel, hangsúlyozva, hogy nem kezelünk betegséget, nem végzünk egészségügyi tevékenységet, nem diagnosztizálunk. Munkánk során a probléma hátterében álló szimbólumokon keresztül energetikai kiegyensúlyozást végzünk.

Jelentkezés feltétele: a TEK TRIGON, valamint a TEK Coach-Tanácsadó II. modul elvégzése.

A tanfolyamot tartja: Pozsgai Nikoletta TEK Haladó Tréner

TEK IV. szint:

              TEK TRIGON – Metabolikus Kineziológia 3. 5 nap

65.000.-Ft + áfa = 82.550.- Ft +jegyzet (3150.-Ft+ áfa = 4.000.-Ft)

              DIMENZIÓMÁTRIX 5 nap

65.000.-Ft + áfa = 82.550.- Ft + jegyzet (3150.-Ft+ áfa = 4.000.-Ft)

About Pozsgai Nikoletta

Hivatásom az emberek segítése minden lehetséges módon és eszközzel. Mindehhez tanári, természetgyógyászati végzettségeim (életmód tanácsadás-és terápia, kineziológia), tréneri és tanácsadói tapasztalatom adja az alapot, derűs és optimista személyiségem a megtartó erőt, az empátia és szeretet a kommunikációs csatornát:)