TEK III. B. TRIGON-ReakcióMinta

A TEK III. B. Reakcióminta tanfolyam időpontja:

február 17-18-19-20, hétfő-csütörtök

A TRIGON REAKCIÓ-MINTA

A TEK© szempontjából Reakció-mintának nevezzük azt a jelenséget, amikor egy élethelyzethez, szituációhoz nem tudunk megfelelően alkalmazkodni, arra optimálisan reagálni. Ez szimbolikusan hasonlít ahhoz, mint amikor érzékenyek/allergiásak vagyunk egy anyagra, személyre, élethelyzetre.

A Reakció-minta az alkalmazkodási problémát több szempontból vizsgálja. A TEK© IV. szintjén levetítjük csakraszintre, megvizsgálva hogy az adott reakcióprobléma milyen Érzelem-mintával, Szituáció-mintával, Cél(Vágy)-mintával, Elkerülés-mintával, és Szerep-mintával jellemezhető. Ez a komplex analízis adja majd az ügyfél Csakra Trigon-mátrixát.

Ez az alkalmazkodási nehézség nem csupán jelenbeli (fogantatásunkkal kezdődő) életünkből eredhet, forrása lehetgenerációs múltunk, illetve a kollektív/személyes tudattalanból származó dimenzióminta is.

Generációs vonalunkon rábukkanhatunk azokra a mintákra, amelyek áthatják a családi vonalat és meghatározzák azt, hogy egyes helyezetekben mit, hogyan kell, vagy nem kell tennünk. Sokszor a tiltások, utasítások és lehetőségek kifejezései rejtik ezen mintákat. “A mi családunkban ez nem szokás!” “Lehetnél ügyesebb is!”

Az ALKALMAZKODÁSI REAKCIÓ néhány alapfogalma:

Adekvát reakció-minta

Rugalmas alkalmazkodás helynek, időnek, szükségletnek  megfelelően.

Bázis térkép

A Bázis térképben található Bázis tényezők energia-minták, melyeket munkánkban kizárólag energoinformációs jelleggel alkalmazunk. Ezek lehetnek Emocionális, Nutritív, Poisonális és Organikus tényezők.

TEK-Trigon

Teljes reakció-minta akkor alakul ki, amikor mindhárom Bázis tényező tényező összekapcsolódik, azaz:

Teljes reakció-minta = OSE+IOSE+ISE

Az OSE, IOSE, ISE hármas egysége alkotja a TEK Trigon Reakció-mintát, mely akadályoz bennünket abban, hogy képességeinknek és szándékunknak megfelelően pozitívan, sikeresen, az Adekvát reakció-mintának megfelelően cselekedjünk.

A folyamatok során azonosítjuk a prioritás Bázis tényezőt és ennek energiáját kiegyensúlyozva megszüntetjük a gátló hatást.

A képzés időtartama: 4 nap

Tanfolyamvezető: Pozsgai Nikoletta TEK oktató

Díja: 52 000.- + áfa= 66 040.- + a jegyzet költsége (5000.-)

A tanfolyamra jelentkezéshez írj az npozsgai kukac kineziologiakezeles.hu címre!

***

FONTOS FIGYELMEZTETÉS!

A TEK Tanácsadó kompetenciája nem terjed ki betegségek kezelésére, gyógyítással nem foglalkozik, egészségügyi szolgálatatást nem végez!!!

Ahhoz, hogy megtanuljuk holisztikusan és szimbolikusan értékelni az ügyfél működését, célszerű megismerkedni a probléma hátterében álló szimbólumokon keresztül az energetikai kiegyensúlyozás  lehetőségeivel, hangsúlyozva, hogynem kezelünk betegséget, nem végzünk egészségügyi tevékenységet, nem diagnosztizálunk.

Munkánk során a probléma hátterében álló szimbólumokon keresztül energetikai kiegyensúlyozást végzünk.

A TEK Tanácsadó kompetenciája nem terjed ki betegségek kezelésére, gyógyítással nem foglalkozik, nem diagnosztizál, egészségügyi szolgálatatást nem végez. Különösen lényeges a TEK III./B. anyaggal kapcsolatban kiemelni, hogy nem diagnosztizálunk,  nem keltjük, nem kelthetjük az ügyfélben ennek látszatát sem, s a tanfolyamokon a hallgatóban sem azt, hogy ő erre a tevékenységre lesz “kiképezve”.

About Pozsgai Nikoletta

Hivatásom az emberek segítése minden lehetséges módon és eszközzel. Mindehhez tanári, természetgyógyászati végzettségeim (életmód tanácsadás-és terápia, kineziológia), tréneri és tanácsadói tapasztalatom adja az alapot, derűs és optimista személyiségem a megtartó erőt, az empátia és szeretet a kommunikációs csatornát:)