TEK III. B. Metabolikus Kineziológia 2.

TEK III. B.  

Dr Varju Márta rendszere

Metabolikus Kineziológia 2. 

2019. április 1-4.

Folytatjuk a Metabolikus Kineziológia 1. szintjén megismert TEK Életvezetési Analízis elkészítését. A meridiánszimbolika szintjén megállapítjuk a Bekapcsoló, a Fenntartó, és a Kisegítő mintát, levetítjük az 5 elem szintjére, majd feltárul előttünk ennek a Testek (Érzelmi, Fizikai, X-tényező test, Lélek-test, Mentális test) vonatkozásában megjelenő háttere is. A Fizikai leképeződés és a Megnyilvánulási minták is fontos információkat rejtenek. Újra megvizsgáljuk – immár tágabb nézőponttal –, a Mértéktelenség/Mohóság és Érdektelenség mintáit életünkben. A Bach-eszencia TEK-leírásai, a Stresszreakciók, az Ellenállás–mérték, valamint a Szokásrendszer feltérképezése új megvilágításba helyezi mintakövetésünket. A Genetikai/Nutritív energia szintjén a RIDLER-pontok speciális TEK értelmezése segít a kép összeállításában. Szerkezeti szinten a mozgással kapcsolatos személyreszabott optimális formációkat is tesztelhetjük kliensünk számára. Végül a Metabolikus problémákat mind Kormunkában, mind a Generációs vonalon oldjuk.

Speciális technikákkal feltérképezhető, hogy milyen dimenziókban, melyik generációnkban blokkolódtak, vagy léptek működésbe azok a minták, amelyek a jövőbeli célok megvalósítását akadályozzák. Megváltozott emberi kapcsolatok, kiegyensúlyozott, harmonikus életvitel, a testsúly rendeződése a legbiztosabb jelei a változásnak. A generációs háttér feltérképezésének eredményeképpen a kezelések pozitív hatása ügyfelünk családjában is érvényesül.

Jelentkezés feltétele: TEK III. Rekonstrukciós Kineziológia 2. elvégzése

A képzés időtartama: 4 nap

Tanfolyamvezető: Pozsgai Nikoletta TEK oktató

Díja: 52.000.-Ft + áfa = 66.040.- Ft + jegyzet (3150.-Ft+ áfa = 4.000.-Ft)

A tanfolyamra jelentkezéshez írj az npozsgai kukac kineziologiakezeles.hu címre!

***

FONTOS FIGYELMEZTETÉS!

A TEK Tanácsadó kompetenciája nem terjed ki betegségek kezelésére, gyógyítással nem foglalkozik, egészségügyi szolgálatatást nem végez!!!

Ahhoz, hogy megtanuljuk holisztikusan és szimbolikusan értékelni az ügyfél működését, célszerű megismerkedni a probléma hátterében álló szimbólumokon keresztül az energetikai kiegyensúlyozás  lehetőségeivel, hangsúlyozva, hogynem kezelünk betegséget, nem végzünk egészségügyi tevékenységet, nem diagnosztizálunk.

Munkánk során a probléma hátterében álló szimbólumokon keresztül energetikai kiegyensúlyozást végzünk.

A TEK Tanácsadó kompetenciája nem terjed ki betegségek kezelésére, gyógyítással nem foglalkozik, nem diagnosztizál, egészségügyi szolgálatatást nem végez. Különösen lényeges a TEK III./B. anyaggal kapcsolatban kiemelni, hogy nem diagnosztizálunk,  nem keltjük, nem kelthetjük az ügyfélben ennek látszatát sem, s a tanfolyamokon a hallgatóban sem azt, hogy ő erre a tevékenységre lesz “kiképezve”.

About Pozsgai Nikoletta

Hivatásom az emberek segítése minden lehetséges módon és eszközzel. Mindehhez tanári, természetgyógyászati végzettségeim (életmód tanácsadás-és terápia, kineziológia), tréneri és tanácsadói tapasztalatom adja az alapot, derűs és optimista személyiségem a megtartó erőt, az empátia és szeretet a kommunikációs csatornát:)