TEK III. A. Rekonstrukciós Kineziológia: Dimenzióminta

TEK III (A szint)

Rekonstrukciós Kineziológia: Dimenzióminta

Időpont:

2014.január 13-16 (9:30-16:00)

Énünk egy része nem csak a generációk vonalán törhet (fregmentáció) vagy tapadhat le, hanem egyéb dimenziók is hatással vannak rá. A morfogenetikus mezőből érkező Dimenzióminta hatással van testünk energetikai és fizikai működésére.

Ezek a mintázatok származhatnak a múlt traumáiból, az őseink által hordozott és a generációs vonalon átívelő megoldatlan konfliktusokból, valamint egyéb dimenziókból is. Olyan életfeladatok, amelyeket meg kell oldanunk, fel kell dolgoznunk annak érdekében, hogy alkalmazkodási képességünk erősödjön, jövőképünk sikeresen megvalósuljon.

A vissza-visszatérő, ismétlődő élethelyzetek, kapcsolati tévedések (miért mindig ugyanolyan férfit/nőt választunk magunknak, miért bénulunk le újra és újra egy adott kihívás esetén, stb.) arra utalnak, hogy egy régi, mindmáig megoldatlan programot hordozunk magunkban.

Tematika:

  • A dimenzióminták feltérképezése.
  • A Dimenzióminta középpont megkeresése (az erő központja).
  • Letapadás oldása dimenzióban.
  • Fregmentáció oldása dimenzióban.
  • Dimenzió mátrix készítése egy-egy problémára.

A képzés időtartama: 4 nap

Tanfolyamvezető: Pozsgai Nikoletta

Díja: 66 000Ft (bruttó)+ a jegyzet költsége (2500Ft)

Helyszíne: Bp. VII. Erzsébet krt. 58. I. em. 1.

>>> Jelentkezéshez írj az npozsgai kukac kineziologiakezeles pont hu címemre!

Kapcsolódó Cikkajánló:

Ha bővebben szeretnél olvasni a Dimenzióminta oldásról a Rekonstrukciós kineziológia keretében, akkor ajánlom neked a Kineziológia Magazin 8. számában megjelent cikket:

Test-Lélek-Szellem összerendezése – Rekonstrukciós kineziológia>>>

About Pozsgai Nikoletta

Hivatásom az emberek segítése minden lehetséges módon és eszközzel. Mindehhez tanári, természetgyógyászati végzettségeim (életmód tanácsadás-és terápia, kineziológia), tréneri és tanácsadói tapasztalatom adja az alapot, derűs és optimista személyiségem a megtartó erőt, az empátia és szeretet a kommunikációs csatornát:)