TEK III. Rekonstrukciós Kineziológia: Dimenzióminta

TEK III.

Dr Varju Márta rendszere

Rekonstrukciós Kineziológia 2. 

Időpont: 2019. február 4-7. (9:30-16:00)

ReKonstrukciós Kineziológia 2.

Fregmentációs és Letapadásos mintázatok akadályozzák jelenbeli hatékony működésünket és a sikeres jövő megteremtését. Mindezek származhatnak jelenbeli életünk (fogantatástól a jelenig) mintáiból, de az őseink által hordozott és a generációs vonalon átívelő megoldatlan konfliktusokból is, valamint egyéb dimenziókból is. Olyan életfeladatok, amelyeket meg kell oldanunk, fel kell dolgoznunk, mert ha nem tesszük meg, akkor krónikus energetikai labilitást okozva befolyásolják fizikai, szellemi, lelki egészségünket. A Tek II. Rekonstrukciós Kineziológia 1-ben megismert módszerekkel és technikákkal ezen a szinten már Dimenziómintában oldjuk fel az önkorlátozó mintákat, tudatosítva a jelenbeli, generációs és a Dimenzióminta működési jelenségeket is. A morfogenetikus mezőből érkező Dimenzióminta minta hatással van testünk energetikai és fizikai működésére.

Jelentkezés feltétele: TEK II. Rekonstrukciós Kineziológia 1. és TEK II. Metabolikus Kineziológia 1.,  Anya és én, Apa és én modulok elvégzése.

A képzés időtartama: 4 nap

A tanfolyam díja:    52.000.-Ft + áfa = 66.040.- Ft + jegyzet (3150.-Ft+ áfa = 4.000.-Ft)

Tanfolyamvezető: Pozsgai Nikoletta TEK Haladó Tréner

Helyszíne: Bp. VII. Erzsébet krt. 58. I. em. 1.

>>> Jelentkezéshez írj az npozsgai kukac kineziologiakezeles pont hu címemre!

Kapcsolódó Cikkajánló:

Ha bővebben szeretnél olvasni a Dimenzióminta oldásról a Rekonstrukciós kineziológia keretében, akkor ajánlom neked a Kineziológia Magazin 8. számában megjelent cikket:

Test-Lélek-Szellem összerendezése – Rekonstrukciós kineziológia>>>

About Pozsgai Nikoletta

Hivatásom az emberek segítése minden lehetséges módon és eszközzel. Mindehhez tanári, természetgyógyászati végzettségeim (életmód tanácsadás-és terápia, kineziológia), tréneri és tanácsadói tapasztalatom adja az alapot, derűs és optimista személyiségem a megtartó erőt, az empátia és szeretet a kommunikációs csatornát:)