Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia I. szintű Tanfolyam

Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia – TEK©® I. szint

TEK I. szint A. része: 2018. március 3-7. (5 nap, szombattól szerdáig) 
TEK I. szint B. része: 2018. április 11-15. (5 nap, csütörtöktől vasárnapig)

Tematika:

  • Általános kineziológia (kineziológia történet, alapok), epigenetikai alapok.
  • Izomelmélet, izomtesztek, tisztázó tesztek, korregresszió fogalma, gyakorlata.
  • A Life Progression fogalma, gyakorlata.
  • Epigenetikai alapok.
  • Energetikai alapok.
  • Energetikai gyakorlatok.
  • Érzelmi stresszoldó technikák.
  • Legfontosabb Stresszes Kapcsolatod oldása: speciális oldási menet, mely minimálisan 3 oldásra elosztva feltérképezi és korrigálja az ügyfél problémarendszerét azzal a kapcsolattal összefüggésben, amely leginkább leterheli az életét, a legnagyobb stresszt, feszültséget okozza.
  • Mintaadó generációs átörökítés.
  • Generációs Oldás: speciális oldási menet, mely minimálisan 3 oldásra elosztva feltérképezi és korrigálja az ügyfél problémáinak generációs hátterét ahhoz az ügyhöz kapcsolódóan, ami leginkább terheli a jelen életében.

A TEK I. szintű képzés teljes időtartama, A és B szint együtt: 10 nap

A tanfolyam helyszínei: Telki (8km-re Budapesttől) TEK I. A. esetében, illetve Bp. 1072 Erzsébet krt. 58. I. em. 1. a TEK I. B. részét illetően. Szállás helyben is megoldható mindkét helyen alap hozzájárulási költség mellett (2000Ft/éj). A környéken számos étkezési lehetőség, élelmiszer bolt a ház alsó szintjén is van.

TEK I. tanfolyam díja:

TEK I/A. 6 nap

78.000.-Ft + áfa = 99.060 + jegyzet (3150.-Ft+ áfa = 4.000.-Ft)

TEK I/B. 4 nap

52.000.-Ft + áfa = 66.040.- Ft + jegyzet (3150.-Ft+ áfa = 4.000.-Ft)

A tanfolyam oktatója:

Pozsgai Nikoletta TEK oktató, természetgyógyász kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

A tanfolyamra jelentkezni a noionmegvalositas KUKAC gmail PONT com e-mail címen lehet! Vagy itt az űrlapon keresztül:

Keresztnév:
Vezetéknév:
E-mail cím:*
Melyik tanfolyamra jelentkezel?: TEK I. A. AlapszintTEK I. B. Alapszint Generáció

TEK II. A. metabolikus kineziológia

TEK II. B. rekonstrukciós kineziológia

TEK III. A. Dimenzió mátrix

TEK III. B. Trigon

TEK mini Érintés

TEK mini Szívcsakra

Megjegyzésed, kérdésed felém:


Plusz érték a tanfolyamot nálam végzők számára:

1. Támogató Közösség. Célom, hogy a jó minőségű képzés mellett, a nálam tanulók egymás támogatására ott lévő, közösséggé tudnának válni. Tudom, hogy milyen fantasztikus érzés, ha olyanokhoz fordulhatsz, akiknek nem kell magyaráznod mi történik benned, és akik azonnal készek is a segítségnyújtásra. TEK tanfolyamtársaim és oktatótársaim, ha olvassátok köszönet nektek azért, hogy így tudunk működni, együtt egymásért!:)

2.  Marketing Támogatás. Azt is tudom, hogy milyen nehéz elkezdeni a saját tevékenység megismertetését, a klienskör kiépítését. Ezért a a nálam végzetteknek külön támogatást adok a tevékenységük elkezdésében, bővítésében,  marketingjében, a klienskommunikációban. Az induló ÉnMárka képzéseimen máris kedvezménnyel vehettek majd részt!

Bővebben a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológiáról és a TEK képzésről:

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia©® (TEK) bemutatása

Az epigenetika olyan tudományág, amely az öröklődő változásokkal foglalkozik DNS változások nélkül. A DNS-hez metilcsoportok kapcsolódnak, melyek meghatározott mintázatot alkotnak. A metilációs mintázat környezeti hatásokra változik, minden ember metilációs mintázata az évek során változik.

Genetikai örökítőanyagunkhoz, a DNS-hez kapcsolódó metilcsoportok meghatározott mintázatot alkotnak. A Metilációs mintázat minden embernél az évek során környezeti hatásokra változik.

A változások MÓDJA egy családon belül azonos, azaz ÖRÖKLŐDIK. Ez azt jelenti, hogy a genetikai anyag nem változik, de a gének működése igen, a gének EMLÉKEZNEK, és a szerzett betegségek is átörökíthetőek az utódokra.

Az epigenetika tudományos választ adhat jó néhány olyan kérdésre, amelyre eddig csak elméleti válaszaink léteztek pl: “A tanulás fontosabb vagy a genetikai öröklődés?” Magyarázatot kapunk arra, hogy miért jelent olyan sok embernek problémát az elhízás, vagy hogy miként lehet egy családban hajlam egy adott típusú betegségre anélkül, hogy bármilyen egyértelmű nyoma lenne a DNS-ben.

A legújabb epigenetikai kutatások szerint – s ez több évtizedes kineziológiai munkánk tapasztalata is -, ugyanígy magyarázatot adhat az epigenetika arra is, hogy bizonyos problémamegoldási minták, helyzetfeldolgozási módok, életvezetési modellek hogyan adódhatnak át az egyik generációról a másikra. Mindezek a mintázatok felderíthetőek és korrigálhatóak a TEK kineziológiai módszer segítségével.

A TEK kineziológia személyi  és életvezetési, problémamegoldási, stresszredukciós tanácsadó módszer, melynek célja a kliens életminőségének, közérzetének javítása, belső erőforrásainak aktivizálásával.

Mint holisztikus rendszer hatékonyan befolyásolja a test energia-áramlását, az érzelmi stresszek feloldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben. A TEK Tanácsadó segíti kliensét életmódja, életvitele, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megőrzésében, a minőségileg jobb élet elérésében.

A TEK kineziológia az önbizalom, az öngyógyítás, önfejlesztés lehetőségét, eszközeit adja kezünkbe, s emellett hatékonyan befolyásolja testünk energia-áramlását.

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia©® (TEK©®) egy olyan speciális tanácsadó rendszer, mely négy idősíkban:

–          jelenben,

–          fogantatástól jelenig,

–          generációban,

–          és egyéb dimenziókban vizsgálja a probléma-kialakulási mintát.

Így gyakorlatilag a legteljesebb tanácsadási lehetőséget biztosítja kliens számára.

Az egyes tanfolyami részek fokozatosan ismertetik meg a résztvevővel a különböző idősíkokban történő munkát, és fokozatosan, az egyén terhelhetőségét figyelembe véve oldja a problémákhoz kapcsolódó korlátozó mintát.

A speciális technikákkal feltérképezhető, melyik generációnkban blokkolódtak, vagy léptek működésbe azok a minták, amelyek a jelenünkben a problémákat okozzák. A tanácsadások során komoly eredményt érhetünk el táplálkozási szokásaink azonosításával (metabolikus folyamatok) valamint letapadt, leragadt érzelmeink felderítésével és korrekciójával (rekonstrukció). Megváltozott emberi kapcsolatok, fogyás, kiegyensúlyozott életvitel a legbiztosabb jele a változásnak. Mivel generációs problémával is dolgozunk, így a kezelések pozitív hatása kliensünk családjában is érvényesül.

Jelentkezés:

A tanfolyamra jelentkezni a noionmegvalositas KUKAC gmail PONT COM e-mail címen vagy ezen az oldalon feljebb a már látott űrlapon keresztül!

***

Miért érdemes megismerni, megtanulni és a praxisba illeszteni a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia módszerét?

Erről olvashatsz bővebben itt:

Kineziológia képzés, támogató gyógyító közösség és marketing támogatás>>>

További érdekességek, tudnivalók, referenciák:

 
 
 
 
 
Támogató közösség, mentorálás és gyakorló klubok
 
A nálam végzett TEKeseknek külön zárt FB-os csoportja van, melybe minden tanfolyami résztvevő meghívást kap. Ugyanígy a jogtulajdonosok zárt csoportjaiba is meghívást kaphattok.  A tanfolyam egyes részei közötti és a tanfolyam utáni kapcsolattartás, kérdés feltevés, a kollégák véleményének kikérése lehetővé válik. A nálam végzettek számára gyakorló alkalmakat is szervezek, melyeken mentorként magam is jelen vagyok. 
 

Segítség a Marketingben és Személyes márka építésbenSaját tapasztalatból tudom, hogy a gyakorlás és a támogatás mennyire fontos. Ezért a TEK tanfolyamot nálam végzettek számára plusz előnyként támogatást adok a praxis megkezdésében, az énmárka és a személyes marketing (offline és online) kiépítésében. Ha a csoport egésze nem szeretne ilyen képzést, akkor az ilyen témájú tanfolyamaimat jelentős kedvezménnyel fogjátok tudni elvégezni. Az ÉnMárka tréning tematikáról bővebben itt olvashatsz>>>Várlak szeretettel a TEK 1. szintű képzésén!

TEK 1 csoport tanulás közben

TEK 1 csoport tanulás közben

 Mit tegyél, ha szeretnél jönni?

 Amennyiben szeretnél jönni, úgy:
1. írj a noionmegvalositas KUKAC gmail PONT com címemre /vagy töltsd ki az űrlapot feljebb
2. jelentkezésedet visszaigazolom és küldöm a jelentkezési lapot, melyet kitöltése után küldj majd vissza
3. a tanfolyamba való részvételedet visszaigazolom, mely után indítsd el az előleg/teljes összeg utalását a visszaigazoló levélben majd megadott számlaszámra.
4. ennek beérkeztét megerősítem és megküldöm számodra a tanfolyamra felkészítő anyagot.
5. majd képzési nap reggelén találkozunk és megkezdődik a képzésed

***

Gyakori kérdések a TEK kapcsán:

Lehetséges, hogy 10 nap alatt kineziológussá váljon valaki ezzel a képzéssel?

Nem. Hiszen a kineziológus nevet ma az ETI vizsgával rendelkező, természetgyógyász kineziológusok viselhetik. Ezt a magam részéről 2006-ban szereztem meg.  Az én esetemben tehát jogosult a (természetgyógyász) kineziológus név használata ÉS a TEK tanácsadó, valamint oktató nevek használata. A 10 napos képzés – TEK I. esetében – az első szint elvégzését jelenti, mely az első lépcsőfok a TEK tanácsadóvá váláshoz. Ezt követi a TEK II. tanfolyam, majd a TEK III. szintek (szakmai protokoll) plusz a Coach Modul. Mindezek elvégzése után lehetséges a TEK Tanácsadó vizsga letétele után Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia Tanácsadóvá válás. Fontos különbség, hogy a kineziológus egészségügyi tevékenységet végez, míg a TEK tanácsadó személyi tanácsadást.

Ezt jobban megvilágítandó, hasznos ha érted a következőket.  A kineziológia képzés ma Magyarországon két irányban zajlik:

1. Természetgyógyász kineziológus (ez kb. 1.5-2 év, melyből egy év a természetgyógyász (TGY) -egészségügyi (EÜ) képzések ideje, ebből vizsga az ETI-ben majd jöhet a szakirányú képzés – itt kineziológia, és abból már elég akár fél éves képződés is (pl. One Brain I.-III. szintek, Edu-K vagy TFH I.-IV)
2. A másik irány a tanácsadó képzés, ez nem egészségügyi, hanem személyi tanácsadó képzés. Ezért itt nincs TGY és EÜ előképződés. Marad a kineziológia képzés:)

Tehát, akkor mire elegendő a 10 nap?

A 10 nap a TEK 1. képzés ideje, vizsgázni TEK tanácsadóként a TEK I. (10 nap) TEK II. (8nap) TEK III. (8nap) és a coach modul (6 nap) elvégzése után lehet. Ez normálisan 1 év leforgása, alapvetően a résztvevő anyagi ráfordítási lehetőségei és önismereti hátterének függvénye.  A TEK I. alapvetően a  kineziológia fogalmával, működési alapelveivel, az izomtesztelés elsajátításával, és az oldásokhoz szükséges alaptechnikák elsajátításával foglalkozik. Az izomtesztelésben szerzett gyakorlat biztosítása mellett, két teljes oldási menetet is elsajátítanak a TEK I. tanfolyam résztvevői: LSK, azaz legstresszesebb kapcsolat oldási menete és a generációs oldási menet .

Ha van benned kétely, olvasd el hogyan és miben fejlődtek a TEK I. szintű tanfolyam során tanítványaim:

Hitet vetek – önbizalmat aratok / TEK tanfolyam élményei>>>

Akkor van igazán értelme, ha egymás után mindkét szintet el tudja végezni az ember?

Ha szeretnél a TEK-kel dolgozni és a munkádat szakmai elhivatottsággal szeretnéd végezni, mindenképpen érdemes több képzést elvégezni, beleértve  a TEK I./II./III./IV. szintjeit és a szervezett speciális oldási meneteket tartalmazó egynapos képzéseket (pl. érintés blokkok). A szakmai önképzés igényén túl, a tanácsadó vizsga miatt az első két szintet és a coach modult mindenképpen el kell végezni.  De már az első szint anyagával megtanulhatod a Legstresszesebb Kapcsolatod oldási menetét és a generációs oldás alapjait, a korregressziót és az érzelmi stresszoldás alaptechnikáit.

Ki lehet TEK tanácsadó?

A TEK Tanácsadó©® az lehet, aki sikeresen elvégezte a TEK I. (9 nap) valamint a TEK II. (A és B szintek együtt 8 nap), TEK III. (A és B szintek együtt 8 nap) valamint a Coach modult (6 nap),  majd sikeresTEK tanácsadó vizsgát tett.

Miből áll a TEK tanácsadói vizsga?

A vizsga két részből áll: Írásbeli elméleti és szóbeli gyakorlati vizsga a TEK I.-II.-III. és a coach modul anyagából.

Sikeres vizsgát követően igazolást állítunk ki a képzés elvégzéséről, valamint a vizsga letételéről.

A vizsgabizottság összetétele: a módszer két alapítója, valamint a képzőhely oktatója, Pozsgai Nikoletta.

A vizsga díjköteles: a vizsga díja 15 000 Ft +áfa

Szükséges-e ETI vizsga a TEK Tanácsadóként való működéshez?

Nem szükséges. A kineziológia képzésben elkülönítetten szerepel a tanácsadó képzés és a természetgyógyász kineziológus képzés. A tanácsadóvá váláshoz nem szükséges sem az Egészségügyi és a Természetgyógyász Alapmodulok elvégzése és vizsgája, sem a kineziológia szakvizsga letétele. Amennyiben már végzett természetgyógyász kineziológus vagy a TEK elvégzése kiegészítő jelleggel ajánlott.

Van-e és szükséges-e továbbképzés a TEK rendszerén belül?

Amennyiben most kezded kineziológiai tanulmányodat, nagyon jó alapot ad a rendszerlátó, hatékony és célzott oldási menetekkel dolgozó TEK. Természetesen minden segítő szakmában dolgozó számára alapvető fontosságú az önképzés és szakmai továbbképzés. Erre a TEK rendszerén belül is lehetőség van a TEK III. és IV. szintjeinek elvégzésével, valamint a TEK minitanfolyamokkal (pl. Érintés blokkok), illetve további már a coaching és/vagy a természetgyógyászat tárgy -és képzéskörébe tartozó további képzések elvégzése.

Milyen címen lehet dolgozni TEK tanácsadóként?

A TEK tanácsadói tevékenység személyi szolgáltatás és nem egészségügyi tevékenység. Adóköteles jövedelemszerző tevékenységnek minősül.

***

Amennyiben először ki szeretnéd próbálni és saját magad is megtapasztalnád a TEK hatékony módszereit és  segítségével feloldani életproblémáid az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz be tanácsadásra:

1. ezen oldal bal felső sarkában kitöltöd az űrlapot

2. levelet írsz nekem az npozsgai kukac kineziologiakezeles.hu címemre

3. telefonon jelentkezel be a 06-70-336-35-29-es számon (ha nem veszem fel, mert pl. kezelek/tanfolyamot tartok, akkor hagyj üzenetet, írj sms-t!

Bővebben  a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológiáról (TEK) és a TEK tanácsadás nyújtotta lehetőségekről:

Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia Tanácsadás>>>

Bővebben a kineziológiáról mint önfejlesztő eszközről:

A kineziológia mint önfejlesztő módszer>>>

***

Amennyiben tanácsadóként szeretnél dolgozni, vagy jelenleg már terapeutaként, trénerként dolgozol és szeretnéd megtanulni a TEK módszerét, akkor itt olvashatsz utána a képzés egyes szintjeinek és szeretnéd átlátni a további képzési szinteket is itt találsz róluk információt:

About Pozsgai Nikoletta

Hivatásom az emberek segítése minden lehetséges módon és eszközzel. Mindehhez tanári, természetgyógyászati végzettségeim (életmód tanácsadás-és terápia, kineziológia), tréneri és tanácsadói tapasztalatom adja az alapot, derűs és optimista személyiségem a megtartó erőt, az empátia és szeretet a kommunikációs csatornát:)