Hogyan teszi a férfit (élet)erőssé a kineziológia?

Végre hátradőlni…és örülni a sikernek, céljaink megvalósulásának!

A kineziológia a férfiak számára is tartogat jócskán segítséget az egészségük helyreállítása/fenntartása, vitalitásuk, életerejük és teljesítő képességük fokozása terén.

A férfiak különösen nehéz helyzetben vannak a mai világban, óriási terhek nehezülnek rájuk, miközben “az érzelmi elgyengülések” (pl. sírás, kibeszélés, coach látogatás, terápiára járás) szégyellnivalók a társadalom szemében.  Pedig a férfi is ember és a fizikai jól-léte igencsak függ a lelki kiegyensúlyozottságától, a stresszkezelési képességétől – szokásaitól, a kapcsolatainak minőségétől.

A férfiak számára kisgyermekkortól ’tiltott’ vagy ‘befagyasztott’, ‘csírájában elfojtott’ az érzelmek kifejezésének képessége mind a szavak, mind a testnyelv (pl. ölelés, spontán érintés) segítségével. A kineziológiai kezelések segíthetnek felismerni az – önkéntelenül, tudatosan vagy tanult kényszer hatására – elnyomott érzelmeket, a tettek valódi mozgatórugóit.

A kineziológia hatékonyan visszavezetheti a férfit belső erejéhez, újra határozott, magabiztos és sikeres férfinek érezheti magát.

A tudatalatti a férfi számára többnyire kevésbé ismert terület, viszont a benne tárolt információ gyakran az egészségünk, boldogságunk, sikereik kulcsát adja a kezünkbe az élet minden területén.  Érdemes tehát a férfiaknak is használnia kineziológiai módszerek adta gyors, hatékony segítséget életerejük, magabiztosságuk növelésére és érzelmi kiszolgáltatottságuk csökkentésére.

Kiemelt a férfiak esetében a stressz-kezelés és a lazítás megtanulása-megengedése!

A kineziológia segítségével a férfi megtalálhatja elveszett – vagy még meg sem talált – férfiasságát, FÉRFI lehet a javából!

 • Segítséget kaphat az egészség visszaállításában, fenntartásában (pl. az egyénre szabott étrend és testmozgás tesztelésével, stressztényezők szűrésével és oldásával, a személyiségben és a múltban rejlő gátak felszámolásával felszabadul a férfias, aktív teremtő ereje.
 • Segít a sérülések és betegségekből való kilábalásban
 • A karrierben való előmenetelben, anyagi és erkölcsi megbecsülés elérésében
 • A céltudatos és önazonos életvitel kialakításában, a célok megvalósításában
 • A kitűzött célok (pl. karrier, pénzügyi-üzleti, sport) elérésében az azokat akadályozó blokkok segítségével és a belső erőforrások, személyes potenciálok feltárásával, megerősítésével
 • A harmonikus kapcsolatok kialakítása, ápolása
 • Családi és párkapcsolati gondok felismerése, kommunikációja, feldolgozása és kezelése
 • A személyes prioritások megfogalmazásában, a siker potenciál növelésében
 • A veszteségekkel, traumákkal és gyásszal való megküzdésben
 • Az állandó változó életkörülmények, elvárások között embernek, sőt férfinak maradni, megőrizni az egyensúlyt és tetterősnek maradni
 • A szenvedélybetegségek és a függőségekkel való szembenézés és leszámolás kapcsán
 • A múlt sebeinek, kötöttségeinek felszámolásában
 • A férfiban és a férfias erőben rejlő potenciálok felismerésben és kiaknázásában

About Pozsgai Nikoletta

Hivatásom az emberek segítése minden lehetséges módon és eszközzel. Mindehhez tanári, természetgyógyászati végzettségeim (életmód tanácsadás-és terápia, kineziológia), tréneri és tanácsadói tapasztalatom adja az alapot, derűs és optimista személyiségem a megtartó erőt, az empátia és szeretet a kommunikációs csatornát:)